Aanmelden Alpaca Scheren 2019
Graag zouden we in 2019 weer bij u langs komen om uw alpaca's te scheren.
Om het seizoen weer in goede banen te leiden vragen we u onderstaande tekst door te nemen en het formulier in te vullen. Als u geen gebruik wilt maken van onze diensten, zou u dat ook alstublieft hier in het formulier door willen geven?

Dank u wel voor uw tijd en hopelijk tot snel. Voor nu wensen we u fijne feestdagen en een geweldig 2019!

Groeten,
Kevin Hamstra
AlpacaOord


# SEIZOEN 2018
Elk jaar maken we honderden scheerafspraken, en gelukkig konden we in 2018 ruim 92% van de klanten bezoeken op het dagdeel waar zij ingepland waren. Verschuivingen hier en daar zijn niet te vermijden, maar we steken er veel tijd en energie in om overlast tot een minimum te beperken. Elk jaar lukt dat weer beter, dus als de weersomstandigheden een beetje meezitten gaan we in 2019 voor de 95%!

Bij deze wil ik ieder dan ook bedanken voor de flexibiliteit in het afgelopen seizoen!

# AANMELDEN 2019
Graag verzoeken we u om het volgende formulier in te vullen. Dit formulier hebben we geprobeerd zo simpel en kort mogelijk te houden. Waar mogelijk zijn de gegevens al automatisch voor u ingevuld.

Belangrijk: U kunt tot en met 10 Februari 2019 aanmelden.

# GILDE VAN ALPACASCHEERDERS
Het scheerseizoen duurt maar enkele maanden, waarin alle Nederlandse scheerders proberen zoveel mogelijk alpacahouders van dienst te kunnen zijn. Aangezien er nog altijd meer alpaca's zijn dan scheerders, blijft dit een uitdaging.
Met de oprichting van het Gilde van Alpaca Scheerders hopen we beter samen te kunnen werken en onderling kennis en ervaringen te delen. De meeste scheerders die actief zijn in Nederland hebben zich in dit Gilde verenigd.

#NIEUWE SPELREGELS 2019
- SCHEEROVEREENKOMST: Met het voltallige Gilde van Alpacascheerders zijn we tot een scheerovereenkomst gekomen. Wij kiezen ervoor om u hier digitaal mee akkoord te laten gaan, in plaats van dat we iedereen een papieren versie laten ondertekenen. Deze scheerovereenkomst komt u verderop in dit formulier tegen.

- WERKGEBIED: Aangezien we soms wel 35% van onze werkdag in de auto zitten, zien we ons genoodzaakt om ons werkgebied te verkleinen. Het tekort aan professionele alpacascheerders dwingt ons hiertoe

Dit afgebakende werkgebied komt u verderop in dit formulier tegen. We vragen u zelf om aan te geven of uw locatie binnen ons werkgebied ligt. Ligt uw locatie elders? Dan kunnen we u onder voorwaarden en in overleg wel inplannen.

Wilt u dit formulier zo snel mogelijk, maar uiterlijk 10 Februari 2019 invullen alstublieft?

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mark Hamstra Web Development.