INSCRIPCIONS 3x3 LLUIS COSTA - CB SANT JUST 2018 Ed. III
Des d'aquest formulari podeu fer la inscripció al 3x3 de bàsquet que es celebrarà el proper dissabte 14 de Juliol de 2018 al Pavelló de La Bonaigua, a Sant Just Desvern.

La data límit d'inscripció serà el dimecres 11 de Juliol. Quedareu inscrits una vegada realitzat el pagament amb transferència bancària, indicant en el concepte "3x3" + "nom equip" + "categoria".

Nº compte: ES12 0182 1704 4502 0150 3685
Preu: 12€/jugador

Un cop fet el pagament, heu d'enviar el justificant a c.b.stjust@gmail.com.

Nom Equip *
Your answer
Mail de contacte *
Your answer
Teléfon de contacte *
Your answer
Categoría
Génere
Nom Jugador/a *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Nom Jugador/a *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Nom Jugador/a *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Nom Jugador/a
Your answer
Data de naixement
MM
/
DD
/
YYYY
Autoritzo que tots el membres de l'equip puguin aparèixer en fotografies relacionades amb les activitats del 3x3 en les pagines web o xarxes socials del C.B. Sant Just i en filmacions destinades a la difusió publica no comercial i en fotografies per a revistes o publicacions d’àmbit associatiu i/o esportiu emparat en l’article 18.1 de la Constitució Espanyola i esta regulat per la llei orgànica 1/1982, 5 de maig.Les dades personal que consten en aquesta comunicació seran incorporades en un fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de gestionar la relació associativa i esportiva que ens vincula i informar-li de les posteriors activitats. Si desitja exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició pot dirigir-se per escrit a CB Sant Just, CEM LA BONAIGUA, 08960 S. Just Desvern, regulado en la L.O.15/1999 de 13 de diciembre.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms