Clinica PsyTech - Formular preluare clienți
NOTĂ DE INFORMARE ŞI ACORD PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
În virtutea REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), Clinica Universitară de Psihologie „Babeș-Bolyai PsyTech” îşi asumă obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de clienții Clinicii. Rolul prezentului acord este de a explica modul în care datele personale ale clientului sunt prelucrate, scopul în care sunt utilizate şi drepturile pe care le are clientul ale cărui date personale sunt prelucrate.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal constă în facilitarea serviciilor de sănătate mintală (psihologie clinică, consiliere psihologică, psihoterapie, coaching psihologic și consiliere și orientare în carieră) şi include înregistrarea serviciilor efectuate, inclusiv oferirea de informaţii despre evenimentele Clinicii, programări, identificarea dvs. şi a serviciilor prestate și informarea cu privire la rezultatele clinice obţinute în urma serviciilor oferite.

Clinica prelucrează următoarele date cu caracter personal: datele de identificare ale clientului care beneficiază de serviciile Clinicii şi/sau ale persoanei care efectuează plata serviciilor prestate, diagnosticul, rezultatele la scalele psihologice şi completarea istoricului medical/psihiatric al clientului, datele de contact ale clientului sau ale persoanei indicate de acesta, în scopul comunicării cu clientul ori cu reprezentantul legal. În situaţia în care clientul apelează la servicii de psihologie, ce nu implică prin esenţă stabilirea unui diagnostic şi prescrierea unui tratament, psihologul nu va furniza Clinicii informaţiile pe care le furnizaţi în cadrul şedinţelor, fiind direct răspunzător de păstrarea confidenţialităţii datelor şi informaţiilor pe care le primeşte. Clinica va utiliza datele clienţilor pentru îndeplinirea obligaţiilor legale şi fiscale ce îi revin, inclusiv pentru a le transmite autorităţilor ori instituţiilor publice abilitate, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanţii adecvate pentru protejarea datelor dvs. (pe baza unor clauze contractuale standard). Refuzul dvs. în scopul prelucrării datelor cu caracter personal poate determina imposibilitatea acordării serviciilor psihologice de care doriţi să beneficiaţi, implicit anularea programării şi poate conduce inclusiv la refuzul efectuării actului psihologic.

Clinica depune toate eforturile pentru a vă proteja datele cu caracter personal de abuz, interferențe, pierdere, acces neautorizat, modificare sau divulgare. Pentru protejarea securităţii datelor cu caracter personal, Clinica şi specialistul utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici de securitate aplicate personalului angajat şi colaboratorilor, pentru a proteja sistemele informatice de accesul neautorizat şi folosirea, dezvăluirea, întreruperea, modificarea ori distrugerea accidentală sau ilegală a datelor cu caracter personal. Vom păstra datele dvs. cu caracter personal atât timp cât sunt necesare executării obligaţiilor asumate contractual, îndeplinirii obligaţiilor legale și necesare scopului de cercetare al Clinicii, iar ulterior vom lua măsurile necesare pentru a le șterge definitiv. În acest scop, vom revizui în mod activ datele cu caracter personal pe care le stocăm anual.

În măsura în care sunteți de acord ca datele dumneavoastră cu caracter personal (cod client, diagnostic, informații medicale și rezultatele la testele psihologice) să fie utilizate în scop de cercetare, pe baza principiului confidențialității, fără dezvăluirea numelui sau a altor date de identificare, vă rugăm să bifaţi căsuţa de notă informativă.

Dacă v-aţi exprimat acordul pentru ca datele privind starea dvs. de sănătate să fie comunicate altor persoane (rude, soţ/soţie), Clinica va comunica aceste date potrivit instrucţiunilor dumneavoastră.

Prin acceptarea prezentului Acord, declarați pe propria răspundere că ați fost informat cu privire la procesarea datelor cu caracter personal de către Clinică şi specialist, că ați înţeles conţinutul acordului şi v-ați exprimat liber consimţământul în scopul prelucrării datelor personale.
Untitled Title
Nume și prenume *
Sunt de acord ca datele mele să fie stocate și utilizate de către Clinica PsyTech. *
Required
Descrieți succint problemele cu care vă confruntați (50-100 de cuvinte): *
Gen *
Vârsta *
Data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresa *
Telefon: *
E-mail: *
Adresa: Localitate/Județ
Sunteţi în relaţie contractuală cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) în momentul actual? *
Daca sunteti in relatie contractuală cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) , vă rog să specificați anul si facultatea la care sunteti *
Ultimul ciclu de învățământ absolvit: *
Required
Dacă NU SUNTEȚI ÎN RELAȚIE CONTRACTUALĂ CU UBB, pentru a vă programa este necesar sa contactaţi un cabinet individual de psihologie sau o instituţie de sănătate mintală din comunitate. Pentru situaţii de criză, vă rugăm să vă adresaţi serviciilor de urgenţă. Puteţi bifa căsuţa de mai jos dacă doriţi să apelaţi la noi pentru recomandări ale colaboratorilor noştri, în funcţie de problema menţionată de dvs. Doresc recomandări:
Clear selection
Statutul marital: *
Ați beneficiat înainte de orice tip de servicii de sănătate mentală (psihoterapie, servicii psihiatrice, etc.)? *
Medic terapeut/practician anterior:
În prezent luați un anumit tratament medicamentos? *
În cazul în care luați tratament medicamentos vă rog să enumerați medicamentele utilizate și să precizați data de când le-ați luat:
În prezent vă simțiți deprimat/ă în majoritatea zilelor? *
Dacă da, aproximativ de cât timp?
În prezent vă confruntați cu anxietate, atacuri de panică sau aveți anumite fobii? *
Dacă da, când ați început să experimentați acest lucru?
Consumați alcool? *
Consumați droguri? *
Ați trăit recent schimbări semnificative ale vieții sau evenimente stresante majore? *
Vă aflați în prezent într-o situație de criză care să vă pună viața în pericol? *
V-ați gândit sau sunteți în pericol să vă faceți rău/ puneți viața în pericol? *
Opțiune servicii: *
Vă precizăm că în această perioadă toate serviciile oferite de către Clinica PsyTech sunt în format online. Am notat datele d-voastră și în funcție de disponibilitate și preferințele exprimate veți fi contact ulterior de un colaborator al Clinicii.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy