Stemformulier Jeugdcultuuraward! Publieksprijs 2017
De Jeugdcultuuraward! is een stimuleringsprijs voor het meest vernieuwende initiatief rond actieve cultuurparticipatie en -productie met jeugd en jongeren van 4 tot 18 jaar in één of meerdere wijken in Arnhem.

Hieronder vind je zes filmpjes over de projecten waarop je kunt stemmen. Bekijk ze goed en stem op het project dat jij het beste vindt! Je moet minimaal twee stemmen uitbrengen.

BANK in ’t Arnhemse Broek
Stem op Astrid Aries en het project BANK. Kinderen in ’t Arnhemse Broek onderzoeken hoe ze nieuwe plekken voor ontmoeting kunnen maken in hun eigen wijk. Als de bank er eenmaal staat, volgen er al snel nog meer mooie initiatieven.
DWS in Malburgen
Stem op Rico Kreijne en de muzieklessen van DWS. Bijzonder hoe een traditionele muziekvereniging ook kinderen over de drempel krijgt die je er niet verwacht. Zo wordt DWS een springplank voor verborgen talenten in cultureel divers Malburgen.
1000 fonteinen in Geitenkamp
Stem op Doreen Hartman en Bernadette ten Have en het initiatief 1000 Fonteinen. Kinderen in de Geitenkamp ontwerpen duurzame oplossingen voor hun eigen leefomgeving. Nog even en er staat echt een fontein op het marktplein!
MeesterGezel in St. Marten/Klarendal
Stem op Ron van den Acker en het project MeesterGezel in St. Marten/Klarendal. Jongeren die het op school niet meer zien zitten, leven helemaal op als ze aan de slag gaan bij een inspirerende modeontwerper. Volgend jaar weer en dan met meer jongeren!
Theaterclub in Presikhaaf
Stem op Thekla Wildekamp en de Theaterclub van Kwatta. Kinderen in Presikhaaf maken geïnspireerd door theater zelf een voorstelling en weten niet meer van ophouden. Inmiddels is er zelfs een theaterclub in de wijk!
Zuid aan Zee in Arnhem Zuid
Stem op Linda van der Knaap en het initiatief Zuid aan Zee. Meer dan 50 kinderen uit Zuid, waarvan 20 uit het AZC, hadden een onverwacht avontuurlijke zomerwerkweek. Dat smaakt naar meer! Binnenkort kunnen de kinderen het hele jaar aan de slag.
Naar welk project gaat jouw stem? *
Required
Wil je jouw keuze nog toelichten?
Your answer
Wat is jouw e-mailadres? *
Your answer
Wat is jouw naam? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service