Netegem els horts
Ens veiem el dissabte 30 de novembre de 2019 en el punt de trobada a les 9:00 (carrer Curtidors, davant del hotel Milenium. Elx)
L'activitat té una durada de 2 hores i, per grups, ens distribuirem pels horts que envolten el barri del Raval.
Entitats que participen: Volem Palmerar, AV Raval, Oficina Ambiental de la UMH, Ágora d'Elx, Plogging Rrevolution, Fridays For Future d'Alacant, Estación Phoenix i Afotartec.
IMPORTANT: Els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats per un adult.
RECORDA PORTAR GUANTS DE JARDINERIA
Email address *
COGNOMS *
Your answer
NOM *
Your answer
DNI/NIE (format 12345678A) *
Your answer
DATA NAIXEMENT (format dd/mm/aaaa) *
Your answer
TELÈFON 1 *
Your answer
Protecció de dades
En compliment del que s'estableix en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals seran utilitzades, exclusivament, per a la comunicació dels organitzadors d’aquesta activitat amb vosté, amb l’objectiu de coordinar l’activitat. Una vegada finalitze l’activitat, les seues dades seran destruides en el plaç d’un mes.
Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant escrit a admin@raval.es, o en la seu de l'Associació, carrer Boix i Rosario, 2 d'Elx.
Accepte la política de privacitat de l'AV Raval *
Required
Autorització per a l'ús d'imatges
Autoritze a fer ús del material gràfic i audiovisual per a la difusió de l'activitat en pàgines web, blog i xarxes socials de les entitats organitzadores. També per a ús intern en memòries i projectes. Les entitats es comprometen al fet que la utilització d'aquestes imatges en cap cas suposarà un dany a l'honra i intimitat dels menors, ni serà contrària als seus interessos, respectant la normativa en matèria de protecció de dades, imatge i protecció jurídica del menor.
Autorització per a l'ús d'imatges *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy