Formular de inscriere MATERNOPEDIA
Vă invităm să dezbatem împreună subiecte actuale ale sănătății copilului și a mamei.
MATERNOPEDIA reunește anul acesta la CLUJ NAPOCA invitați de top din țară, lucrările conferinței abordând subiecte diverse: cum afectează alimentația timpurie dezvoltarea microbiomului, sifilisul in sarcina, siguranta bebelușului, tulburari posturale și de motricitate la copii, vaccinurile, gestionarea timpului petrecut de copii in fata ecranelor, recomandări privind diversificarea, alimentația sănătoasă la preșcolari și impactul tulburărilor de alimentație asupra copilului sunt doar cateva dintre ele.
Pe data de 18 octombrie lucrarile MATERNOPEDIA vor fi dedicate cadrelor medical si se vor desfasura intre orele 14:00 - 19:00.
Părinții sunt așteptați sâmbătă, de la 10:00 la 12:30, la Casa de Cultură a Studenților, Sala Europa, să discutăm împreună despre alimentația preșcolarului și prevenția obezității cu Dr. Marina Otelea și Dr. Diana Voican, despre timpul petrecut de copii în fața ecranelor cu Dr. Psih. Marius M Stanciu, despre tulburarile posturale și de motricitate la copii cu Iulian Nicolae - kinetoterapeut, despre principiile de educație parentală pentru prevenția accidentelor și siguranța copiilor cu Ana Maita – activist pentru siguranța copiilor.
Accesul părinților în cadrului evenimentului este gratuit.
Pe 19 octombrie, dupa ora 12:30, MATERNOPEDIA continua cu o serie de workshopuri adresate cadrelor medicale pentru formare continua.
Costul pentru participarea in cele doua zile este de 50 lei / persoana - pentru cadrele medicale.
Membrii Asociatiei SAMAS au acces gratuit.
Parintii si viitorii parinti au acces gratuit in cadrul panelului dedicat din 19 octombrie in intervalul orar 10:00 - 12:30
Va asteptam cu drag!
Detalii primiti de la colegele noastre la numărul de telefon: 0786 176 949 sau la adresa de email: programari@programsamas.ro

Tarif Conferinta:
50 lei/persoana pentru 2 zile - pentru cadrele medicale
* Parintii si viitorii parinti au acces gratuit pe 19 octombrie intre orele 10:00-12:00 atunci cand se va desfasura panelul despre alimentația preșcolarului, vaccinare si timpul petrecut de copii în fața ecranelor.
* Membrii Asociatiei SAMAS (cu cotizația la zi) au acces gratuit.
MATERNOPEDIA - CLUJ NAPOCA - SALA EUROPA - Casa de Cultura a Studentilor - 18-19 octombrie 2019
Nume si prenume *
Your answer
Plata conferintei:
In contul RO60RNCB0280145024150006 cu detalii de plata ''Participare Conferinta SAMAS + Nume''
Numar de telefon *
Your answer
Adresa de email *
Your answer
Localitate *
Your answer
Profesie *
Vreau sa fiu voluntar!
Pentru cei 5 voluntari accesul la conferinta este gratuit, iar acestia vor primi si diploma de voluntariat. Selectia voluntarilor se va face in baza chestionarului de voluntariat trimis ulterior inscrierii cat si a interviului cu reprezentantul SAMAS. Voluntarii vor beneficia de training.
Observatii, intrebari, sugestii
Your answer
Nota de informare
Asociația SAMAS știe că sunteți interesat de modul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate, recunoscând, în același timp, importanța protecției confidențialității. În cadrul Asociației SAMAS ne-am asumat angajamentul de a vă proteja dreptul la confidențialitate. Obiectivul nostru îl reprezintă protecția tuturor datelor cu caracter personal pe care le deținem, gestionarea datelor dumneavoastră cu caracter personal într-un mod responsabil și asigurarea transparenței în practicile desfășurate. Încrederea dumneavoastră este importantă pentru noi. În acest sens, ne-am asumat respectarea următoarelor principii de bază: 1. nu aveți obligația de a ne furniza date cu caracter personal solicitate de către noi. Cu toate acestea, în cazul în care optați pentru a nu ni le transmite, există posibilitatea ca noi să nu putem oferi anumite servicii sau produse; 2. colectarea și prelucrarea datelor dumneavoastră se face în baza scopurilor exclusive definite în prezenta Declarație privind confidențialitatea sau a celor specifice pe care ţi le transmitem și/ sau pentru care ţi-ai exprimat consimțământul; 3. obiectivul nostru îl reprezintă colectarea, prelucrarea și utilizarea unui volum cât mai redus posibil de date cu caracter personal; 4. în cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate în practică, intenționăm să le păstrăm cât mai exacte și actuale posibil. 5. în cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le colectăm nu mai sunt necesare în scopurile prevăzute și nu ni se impune obligația legală de a le păstra, vom aplica toate măsurile necesare pentru a le șterge, distruge sau anonimiza permanent. 6. datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transmise, vândute, închiriate sau dezvăluite în alte scopuri decât cele prevăzute în prezenta Declarație privind confidențialitatea. Afla mai multe informatii despre protectia datelor cu carcater personal aici - https://www.programsamas.ro/confidentialitate/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy