País Valencià: la mirada d'Estellés
Invitacions per a persones associades
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Teatre Olympia - 27 d'abril de 2024  12 h.
Aquest formulari és per a formalitzar la teua inscripció a l'acte “País Valencià: la mirada d’Estellés” que, amb motiu de la commemoració del 25 d’abril i de la celebració de l’any Estellés, tindrà lloc el proper 27 d’abril de 2024 a les 12 hores al Teatre Olympia de València (Carrer de San Vicent Mártir, 44). 

L’acte comptarà amb representants institucionals, polítics i del món cultural a més de diferents actuacions musicals i poètiques. 

Comptes amb dues invitacions. L'obertura de portes serà a les 11 h., cal estar al Teatre abans de les 11,30 h.

Places limitades a l’aforament de la Sala que s’assignaran per rigorós ordre de reserva. 


Nom i cognoms de la persona associada *
Telèfon *
Correu electrònic *
Nom i cognoms de l'acompanyant
Telèfon
Correu electrònic
Observacions (si necessiteu més invitacions podeu posar ací el nom de les persones i un correu de contacte, així com comentar el que considereu)
Tractament i ús de dades personals:

Amb l'enviament d'aquest formulari d'inscripció i de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE - 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell), autoritza que la seua adreça de correu electrònic, juntament amb les seues dades personals consten en un fitxer, la titularitat del qual és Acció Cultural del País Valencià . La seua finalitat és mantenir el contacte amb vosté. Amb aquesta inscripció s'autoritza la cessió de les seues dades personals, que seran utilitzades exclusivament per a l'organització i desenvolupament d'aquesta activitats i altres que puga organitzar ACPV. 
*
ACPV
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy