Прашалник за родители\старатели на деца со попреченост или лица со попреченост
Почитувани,
Овој прашалник се спроведува со цел да се изнајдат решенија од дигитален карактер за моменталните и\или за долгорочните проблеми со кои се соочуваат родителите\старателите на деца со попреченост или лицата со попреченост. Во време кога владее пандемија, овие групи се соочуваат со дополнителни проблеми, за кои треба да се пронајде соодветно решение. Ве замолуваме да дадете свој придонес преку одговарање на прашањата и давање на свои предлози.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Општи прашања за лицето кое го потполнува прашалникот:
Јас сум: *
Required
Пол
Живеам во:
Вашиот мајчин јазик е:
Вид на попреченост на вас \ вашето дете: *
Required
Прашања поврзани со проблемите со кои се соочувате:
Кои се најголемите пречки со кои се соочувате вие и\или вашето дете за време на домашна самоизолација предизвикана од корона вирусот?
Каква иновација највеќе би ви помогнала во овој период / општо?
Кои се најголемите проблеми со кои се соочувате надвор од оваа состојба?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy