!MPRO ediția a 8-a - The creative process - Experimental Anananas & Pampamplemousse
Anul acesta ne-am adaptat și am fost creativi în cele mai vitrege condiții. Cum natura răzbește întotdeauna și apare vegetație chiar și prin fisurile betonului, așa și creativitatea este de neoprit. De aceea anul acesta tema festivalului este ”The creative process”.

Ca în fiecare an !MPRO aduce traineri internaționali alături de care putem experimenta.
Unul dintre atelierele experimentale va fi susținut de cei trei francezi dinamici de la Anananas & Pampamplemousse (ex - Carpe Haute), și se va încheia cu un spectacol jucat în Festival.
Atelierul va fi susținut în limba engleză, de miercuri 4 noiembrie până sâmbătă 7 noiembrie de la 2 la 5 p.m. Spectacolul va avea loc duminică 8 noiembrie.

Spectacolul va fi freeform, o înlănțuire de scene și minți libere, lucrate de Gael, Cedric și Dan pe metoda lor axată pe mintea grupului, fizicalitate și vulnerabilitate.

Acesta este un atelier care se adresează avansaților, ceea ce presupune minim 5 ani de experiență în teatru de improvizație și minim 50 de spectacole jucate.

Înscrierile se fac în ordinea primirii taxei de participare, în valoare de 300 RON. Grupa va fi de maximum 8 participanți.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy