PROFESZ felvételi regisztráció
Az online regisztrációs lap kitöltése a jelentkezők számára kötelező, a kitöltéstől függetlenül a jelentkezés összes formai feltételének meg kell felelni, melyeket a felvételi felhívásban részletesen megtalál.
Kérdéseiket a +3613919050-es telefonszámon tehetik fel, e-mail: info@profesz.hu
Email address
Teljes név
A jelentkező személyazonosító okmányaiban szereplő név.
Your answer
Felekezet
A Protestáns Felsőoktatási Szakkollégium a Magyar Protestáns Tanulmányi Alapítvány fenntartásában működik, mely a hazai és a nyugat-európai felsőoktatási szakkollégiumok hagyományait követő szellemi műhely. A szakkollégium a bibliai gyökerű minőségelv és értékkonzervatív világszemlélet mentén szerveződő munka- és létközösség, amely egyéni, egyházi és nemzeti szinten helyes önismeretre kívánja nevelni tagjait, akiket elsősorban az evangélikus és református felekezet tagjai közül várunk.
Felsőoktatási tanulmányok finanszírozása
Szakkollégiumunk csak az ösztöndíjas képzésekben részt vevők jelentkezését tudja támogatni.
Nyilatkozat
Elfogadom, hogy a szakkollégiumba történő felvétel esetén a szakkollégium keresztyén viselkedési normáinak, szabályainak megtartása és a szakkollégium képzési programjában történő részvétel az elhelyezést nyert hallgató számára kötelező, az a szakkollégiumi tagság feltétele.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Magyar Protestáns Tanulmányi Alapítvány. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms