Prijava na zimsko skupščino društva ELSA Ljubljana
Drage ELSA članice, dragi ELSA člani,

v mesecu februarju nameravamo v društvu ELSA Ljubljana izvesti zimsko skupščino. Skupščina je najvišji organ društva, ki ga tvorijo vsi člani oz. članice, sprejema pa najpomembnejše odločitve, ki neposredno zadevajo obstoj društva.

Ker je skupščina namenjena čim bolj preglednemu vpogledu v delovanje društva, v ta namen toplo vabimo vse sedanje člane/-ice, da se nam v četrtek, 18.2.2021, pridružite na ZOOM seji, kjer boste imeli možnost neposrednega sodelovanja in angažiranja pri aktivnostih društva v obliki glasovanja.

V kolikor še niste včlanjeni v društvo ELSA Ljubljana pa bi želeli sodelovati na skupščini, vas vabimo, da do torka, 16.2.2021 do 21. ure izpolnete sledeči obrazec o včlanitvi, preden izpolnete prijavo o udeležbi na skupščini: http://elsa-ljubljana.si/vclani-se/. V skladu z veljavnim Statutom društva pogoje za članstvo izpolnjujejo študenti Pravne fakultete Univerze v Ljubljani ali študentje druge fakultete Univerze v Ljubljani, ki ima v učnem načrtu več kot polovico pravnih predmetov ter mladi pravniki. Član društva lahko postane tudi oseba, ki ji je začasno prenehal status študenta, če je vpisana na Pravno fakulteto Univerze v Ljubljani.

Vsem zunanjim opazovalcem bo dostop do skupščine omogočen preko opcije Facebook Live.

Okvirni dnevni red zimske skupščine bo potekal v sledečem vrstnem redu:
1. Poročilo aktivnosti v prvem semestru
2. Izvolitev preostalih članov predsedstva in organov društva (blagajnik, nadzorni odbor, disciplinska komisija)
3. Sprememba statuta
4. Razno

V kolikor se boste prijavili na skupščino, boste predvidoma en dan prej na svoj elektronski naslov prejeli povezavo za ZOOM, podrobnejši dnevni red zimske skupščine ter trenutno veljavni Statut, ki vam bo v pomoč pri pripravi na sejo.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam vedno na voljo preko elektronskega naslova: ljubljanaelsa@gmail.com.

Se vidimo!
Ime in priimek
Elektronski naslov
Letnik / vrsta študija
Clear selection
Članstvo
Clear selection
Namen tega obrazca je zbiranje relevantnih podatkov za pripravo zimske skupščine društva ELSA Ljubljana. Zbrani podatki bodo procesirani s strani društva ELSA Ljubljana izključno v ta namen. V kolikor želite, da z obdelavo vaših podatkov prenehamo, nam prosim to sporočite na ljubljanaelsa@gmail.com.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy