Microteatre - Fires Sant Narcís 2013

Després de l'èxit d'assistència assolit durant el mes d'agost, repetim excepcionalment les sessions de microteatre al Museu d'Història dels Jueus amb Teatre de Contacte.

Les sessions tindran lloc el dissabte 26 d'octubre a partir de les 12.30 h, i el dilluns 28 d'octubre a partir de les 11 h, amb l'aforament limitat a 15 persones per sessió. Sortiran grups cada 15 minuts que passaran progressivament per cadascun dels espais que conformen l'espectacle. La durada total serà d'una hora i mitja aproximadament.

L'entrada té un preu de 3 euros per persona i requereix reserva prèvia. El pagament es realitzarà a la recepció del Museu uns minuts abans de realitzar l'activitat.
Les inscripcions són personals. Si vol inscriure més d'una persona, si us plau ompli el formulari individualment tantes vegades com persones vulgui inscriure. Si inscriu més d'una persona en una única inscripció la seva reserva serà cancel·lada.
Un cop omplert el formulari rebrà un correu electrònic confirmant-li la seva inscripció.

Si rep un correu electrònic indicant que es troba en llista d'espera és perquè aquella sessió ha exhaurit les places disponibles. Li recomanem trucar al 972 21 67 61 o escriure'ns a callgirona@gmail.com preguntant quines són les sessions amb places lliures i seguidament realitzar una nova inscripció.

Organització: Teatre de Contacte
Amb la col·laboració de: Patronat Call de Girona

La comunicació de les dades personals que consten en aquest formulari suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat del Patronat Call de Girona per a la inscripció a aquesta activitat. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació mitjançant l'adreça de correu callgirona@gmail.com. No obstant, un cop realitzada l'activitat, el Patronat Call de Girona eliminarà el fitxer i les dades.

    This is a required question
    This is a required question
    Must be a valid email address
    This is a required question
    This is a required question