Bestelling Projectbeschrijving Online Stampin' Party NL Kwartaal Kit
Hoi,

Wat leuk dat je de projectbeschrijving van de Online Stampin' Party NL Kwartaal Kit wilt bestellen!

Online Stampin' Party NL biedt ieder kwartaal een Project Kit aan in combinatie met een projectbeschrijving voor exclusieve projecten ontworpen door Sandra Korten (www.sandrakorten.com) en Danielle Bennenk (www.mrsbrightside.nl/kits). De projectbeschrijving van de Kwartaal Project Kit kan ook zonder aanschaf van deze kit worden besteld voor € 8.

De projectbeschrijving van het nieuwe kwartaal kan besteld worden tussen de 1e en 25e van de maand en wordt na ontvangst van betaling in de eerste week van de nieuwe maand verstuurd. Bestel je een projectbeschrijving van een voorgaand kwartaal, dan wordt deze meteen na ontvangst van betaling verstuurd.

Iedere projectbeschrijving bestaat uit duidelijke stap-voor-stap projectbeschrijvingen met foto’s en/of video’s.
Gemiddeld maak je met een workshop 5 verschillende projecten, tenzij anders aangegeven. Deze projecten variëren van kaarten en verpakkingen tot home deco en/of memory keeping. Je kunt hier de materialen van Stampin’ Up! voor gebruiken, maar de projecten zijn ook prima te maken met andere materialen.

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met betaalinformatie (via bankoverschrijving). Na ontvangst van betaling wordt de projectbeschrijving per mail verstuurd.

Vul het onderstaande bestelformulier in om z.s.m. zelf aan de slag te gaan met de projecten. In het formulier kun je aangeven welke projectbeschrijving je wilt aanschaffen.

Mocht je vragen hebben, dan kun je terecht op onze websites: www.sandrakorten.com of www.mrsbrightside.nl. Of stuur ons een mail: onlinestampinpartynl@gmail.com

Hartelijke groeten,
Sandra & Danielle

Email address *
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Klik hieronder aan welke projectbeschrijving(en) je wilt ontvangen *
Dit aanbod wordt ieder kwartaal aangevuld!
Required
Ik ga akkoord met de Algemene verkoopvoorwaarden *
De Algemene Voorwaarden kun je terugvinden op www.mrsbrightside.nl/kits/algemene-voorwaarden
Nadat je op "Verzenden" klikt ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging met betaalinformatie. Mail niet ontvangen? Controleer alsjeblieft je spamfolder.
De door jou opgegeven persoonlijke gegevens worden verwijderd, zodra de complete bestelling is afgehandeld, verzonden en/of ontvangen.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms