#SaveSPM2020 Biasiswa-Mikro Demokrat Kebangsaan
Demokrat Kebangsaan adalah sebuah gerakan belia bukan partisan dan bukan berasaskan keuntungan yang telah didaftarkan pada bulan November 2020 hasil daripada inspirasi gerakan dalam kampus yang telah bermula di Universiti Malaya dan Universiti Kebangsaan Malaysia pada tahun 2016 dan 2017.

Siapakah Demokrat Kebangsaan? Kami terdiri daripada pelbagai lapisan anak muda yang tidak terhad kepada aktivis untuk memberdaya sesama anak muda supaya mandiri dalam partisipasi politik, isu-isu sosioekonomi dan keadilan sosial.

Inisiatif kami kali ini mengetengahkan kepentingan semangat kesukarelawanan, kebajikan dan pendidikan anak muda sejajar dengan permasalahan SPM2020 yang telah ditunda sebanyak dua kali. Inisiatif ini bertujuan untuk membantu calon SPM 2020 mendapatkan sumber tambahan bagi menghadapi peperiksaan SPM yang bakal diadakan pada 22 Februari 2021.

Mohon untuk Biasiswa-Mikro Demokrat Kebangsaan dan dapatkan 20 sesi AskBee #SaveSPM2020 untuk setiap pelajar, yang ditaja oleh Demokrat Kebangsaan!

Tertakluk pada syarat dan terma.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Alamat emel MOE (contoh: m-11834241@moe-dl.edu.my): *
Nama penuh (mengikut Kad Pengenalan): *
Nama sekolah: *
Negeri pengajian: *
Tingkatan: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Apptivity Lab. Report Abuse