Aanmelding Sirkelslag Kids 2018
Sirkelslag Kids is de spannendste online wedstrijd die er is voor groep 6, 7 en 8! De nieuwe editie van Sirkelslag KIDS vindt plaats op vrijdagavond 16 november. Doe jij ook mee met het leukste interactieve online spel van Nederland? Voor meer informatie, zie www.sirkelslag.nl. Er kan aangemeld worden tot 7 november 2018 en er zitten geen kosten aan verbonden.

Op 16 november zullen wij samenkomen om eerst samen te eten en daarna het interactieve spel te spelen. Het programma is als volgt:
18:00 uur: eten
19:30 uur: start Sirkelslag
21:00 einde Sirkelslag.

Mocht je onverhoopt niet mee kunnen eten, vragen we je om om 19:00 uur aanwezig te zijn. Dit kan in het aanmeldformulier hieronder aangegeven worden.

Sirkelslag 2018 zal plaatsvinden in de Ontmoetingskerk in Naaldwijk. Mocht deze locatie wijzigen, worden jullie middels een e-mail op de hoogte gebracht.

Let op: Mocht je onverwacht toch niet aanwezig kunnen zijn maar wel hebben aangemeld, ontvangen wij graag de afmelding op sirkelslagnaaldwijk@gmail.com. Zo kunnen wij rekening houden met het aantal groepen. Op dit e-mailadres kunnen ook eventuele vragen/opmerkingen ingestuurd worden.

Naam *
Captionless Image
Your answer
E-mail *
Your answer
Leeftijd *
Bekend via *
Required
Eet mee *
Opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service