Påmelding Bobla vinterserie
NB: ENDRING: Siden 2007 årgangen også skal spille 9er neste sesong, så inviteres de så klart til å være med her :)
Det vil ikke bli tabell og sluttspill for 07 årgangen. De spiller med vanlige 9er regler med bl.a offside, men kun serie uten sluttspill i hht reglene for barnefotball :)

Vinterserien arrangeres i hovedsak for aldersgruppa 12-16 år, dvs f. 2007-2003. Vinterserien arrangeres som et spleiselag hvor alle lag betaler 900 kr pr kamp. Dette dekker hall-leie og dommerkostnader. Antall kamper vil avhenge av antall påmeldte lag. Det vil også vurderes om det skal arrangeres sluttspill, eller om det kun blir enkel serie. Det vil vi komme tilbake til når vi ser an interessen og hvordan kapasiteten blir. Skriv inn hva dere ønsker i skjemaet. Et eventuelt sluttspill er inkludert i kampavgifta for innledende spill, så det vil ikke koste noe ekstra. Vi vurderer oppstart i begynnelse av desember for å få jevn spredning av kamper utover vinteren. Meld inn ønsket oppstart i påmeldinga. Hver kamp varer 2x35 min. 10 min pause. Alle kampene spilles i helgene, primært lørdager.

Påmeldingsfrist:
Påmeldingsfristen er 20. november 2018, og kampoppsett skal være klart ca 3 uker senere. De påmeldte lag får faktura på mail, når kampoppsettet er bekreftet.
Kampoppsettet legges ut på www.stakkevollan.com - http://www.stakkevollan.com/p/30298/vinterserie-i-bobla

Diverse:
Ved draktlikhet må bortelaget ikle seg vester. Lagene må selv holde vester. Hjemmelaget stiller med matchball.
Vinterserien avvikles etter reglene for deltakelse i seriespill i Troms Fotballkrets, og etter reglene for 9er kamper. Alle som deltar på et lag må ha spilleberettigelse på det laget i hht. gjeldende regelverk. Foran hver kamp skal dommeren få inn lagliste med korrekte draktnr og spillernavn m. f.dato. (2007 årgangen behøver ikke å reg. draktnr) Ved spørsmål så ta kontakt på post@stakkevollan.com
Email address *
Lagsnavn: (Navn + J/G + fødselsår) *
Your answer
Mobilnr kontaktperson: *
Your answer
Fakturaadresse (e-post): *
Your answer
Ønsker: *
Annen viktig info
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service