FÅM 2019
Det har blivit dags för årsmöten för alla Sveriges UNF Föreningar. Syftet med årsmöten är att alla medlemmar ska ha möjlighet att komma till tals och tycka till om vad föreningen gjort under året och vad föreningen ska göra under det kommande året.

Under årsmötet kommer också en ny styrelse för föreningen att väljas. Känner du någon som passar i styrelsen eller är du själv intresserad så är årsmötet ett utmärkt tillfälle för att nominera dig själv eller någon annan.

I år samlar UNF Dalarna de föreningar som vill på ICE i Borlänge den 16:e februari för att gemensamt spela Lasergame, Bullride, Catch the light och Lufthockey. Vi samlas cirka 13:00 på ICE i Borlänge (Tiden kan komma att ändras.) Varje förening har ett årsmöte och har sedan aktiviteter resten av dagen. Vi åter också Taco-buffé under dagen. Självklart är alla kostnadsfritt. Men för att delta behöver du vara medlem i UNF eller bli det på plats.

Anmäler dig gör du här!

Förhinder?

Se till att avanmälan dig senast fredag den 8/2.

Email address *
Telefonnummer
Your answer
För och Efternamn *
Your answer
Vilken förening tillhör du?
Har du några allergier eller kostval som vi bör känna till?
Här får du gärna berätta om allergier som inte är relaterade till mat, exempelvis luftburna allergier som vi kan behöva veta om.
Your answer
Kontaktuppgifter till en anhörig *
Vi behöver uppgifter till en anhörig till dig för att vid behov kunna kontakta denne.
Your answer
Behöver du hjälp med att boka resa? *
Om du inte själv har busskort eller kan lösa resan till Borlänge själv, så kan UNF boka och betala resan åt dig.
Något annat som kan vara bra för oss att veta om dig?
Your answer
Bekräftelse av medlemskap *
För att delta på i aktiviteterna på ICE så krävs det att du är medlem i UNF. För att vara medlem så behöver du bekräfta ditt medlemskap varje år. Bocka i rutan nedan för att bekräfta ditt medlemskap.
Hantering av personuppgifter *
UNF är måna om att du ska känna dig trygg i alla dina kontakter med oss. När det kommer till hantering av personuppgifter följer vi den nya dataskyddsförordningen GDPR. UNF kommer att använda dina uppgifter på ett sådant sätt som krävs för att vi ska kunna sköta bokning av mat, resor, boende m.m och därmed kunna arrangera kurser och andra evenemang. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här: www.unf.se/integritet/
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Ungdomens Nykterhetsförbund. Report Abuse - Terms of Service