Formulari d'inscripció de voluntaris/es - membres de Sant Vicenç en Xarxa

VEÏNES I VEÏNS DE SANT VICENÇ DELS HORTS: activem la solidaritat davant la crisi del coronavirus!

L'objectiu d'aquest formulari és:

1. Fer-se membre de la Xarxa de Suport de Sant Vicenç dels Horts.
2. Recollir la informació relativa al suport que ens vols oferir.
3. Recollir dades personals de la persona que s'uneix a la Xarxa (*protegides per la LOPD).

🔴 CREACIÓ GRUP DE SUPORT DE SANT VICENÇ DELS HORTS - CRISI CORONAVIRUS 🔴

El COVID-19 està enviant moltes persones a casa seva i, algunes, no poden sortir al carrer. El veïnat de Sant Vicenç dels Horts estem impulsant una xarxa de suport mutu que ajudi a les persones més vulnerables del nostre entorn (gent gran que viu sola, famílies monomarentals, persones afectades pel virus, persones que s'han quedat a l'atur, etc.).

Què pots fer tu? Sumar-te al grup de Whatsapp de la Xarxa de Suport Mutu per tal de coordinar-te amb la resta de companyes i companys que volen ajudar. Pots, també, organitzar-te en grups d'escala o tram de carrer per detectar les persones que necessitin suport i derivar-les a la Xarxa.

Contacta'ns al correu santvicencenxarxa@gmail.com o truca'ns al 648195954 (horari d'atenció: de dll. a dv. de 09 h a 16 h).

Suma’t al grup de Whatsapp de la Xarxa a través del següent link:

https://chat.whatsapp.com/FmWt3zLBvaY8RSiWiFKk34

ACTIVEM EL SUPORT MUTU ENTRE EL VEÏNAT I TEIXIM UNA XARXA DE SOLIDARITAT!
Email address *
PROTECCIÓ DE DADES
* Les persones que cedeixin les seves dades a partir d'aquest formulari donen el seu consentiment per ser membres de la Xarxa de Suport mutu i rebre informació vinculada a la Xarxa de Suport de Sant Vicenç dels Horts en l'activitat que aquí es presenta.

* En compliment a l'Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades (RGPD), i la Llei Orgànica de Protecció de dades de Caràcter personal (LOPDCP, 15/99) l'informem que al facilitar voluntàriament les seves dades personals, autoritza a que siguin incorporats i tractats en l'activitat de la Xarxa de Suport de Sant Vicenç dels Horts amb les finalitats necessàries per al desenvolupament de la seva activitat. Les seves dades podran ser cedides a altres entitats o administracions públiques per tal de consolidar els objectius de l'entitat. La Xarxa de Suport de Sant Vicenç dels Horts es compromet a no utilitzar les dades que es comparteixin per a fins lucratius ni per a altres usos no relacionades amb allò que aquí es descriu. Podrà exercir el seu dret d'informació, accés, rectificació, suspensió, limitació i oposició a el tractament de les dades personals enviant un correu a santvicencenxarxa@gmail.com.
ATENCIÓ!
Qualsevol intervenció que algun membre de la Xarxa realitzi haurà estat planificada i revisada prèviament perquè no contradigui les recomanacions i obligacions que han compartit les diferents administracions.

En cap cas es posarà en risc la salud de les veïnes i veïns. Així i tot, seran les persones voluntàries qui assumeixin la responsabilitat individual de les conseqüències que es puguin derivar d'un accident i/o problema produït durant el desenvolupament d'alguna acció.
Per ser membre de la Xarxa de Voluntariat i acceptar les condicions que s'han exposat anteriorment, omple la casella següent: *
Indica les tasques que podries desenvolupar i que poses a disposició de la Xarxa *
Required
Indica la teva disponibilitat durant la setmana. (Si ens arriba algun cas que necessiti l'ajuda en alguna de les franjes que indiquis, ens posarem en contacte amb tu)
Clear selection
Ets una persona de risc (per edat, per qüestions de salut, etc.) o has estat en contacte amb alguna persona infectada els últims dies? *
Indica el teu nom *
Indica el teus cognoms *
Indica l'edat que tens (en números) *
Indica el nom del barri on resideixes *
Completa l'apartat següent amb el teu número del document d'identificació personal (DNI, NIE, etc.) *
Telèfon de contacte *
Correu electrònic de contacte *
Deixa'ns algun comentari o suggeriment
Si encara no ho has fet, suma’t al grup de Whatsapp dels voluntaris/es de Sant Vicenç en Xarxa
Accedeix a través del següent link: https://chat.whatsapp.com/GsWW8TsKx4sFXUdTsCUB9i
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy