Inschrijving Personal Development Day
Wat leuk dat je je inschrijft voor de Personal Development Day (PDD)! De PDD zal plaatsvinden op zaterdag 14 maart. Het zal van 10:00 tot 18:00 duren en €5,- kosten. De dag zal beginnen met een Plenaire lezing gegeven door Sonja Keizers. Daarna zullen er verschillende workshop plaatsvinden en de dag zal worden afgesloten met een netwerkborrel. Meer informatie over de inhoud van de workshops vind je hieronder.
Inschrijven kan tot uiterlijk 7 maart 17:00.

1. Holy Shit Show
Het leven van een Millennial, ook wel de Nokia 3310 generatie, gaat niet van een leien dakje. Vaak gezien als verwend en verwacht de wereld te veroveren als de eerste internetgeneratie. Naast de externe druk is de Millennial vaak overweldigd door keuzestress, voelt zich eenzaam en streeft naar het perfecte plaatje. Eenmaal afgestudeerd is de vraag, waar kunnen Millennials nog verder leren over het leven? Na een geslaagde carrière, uitgemond in een burn-out, heeft Wing Yan Man een school opgericht voor haar mede Millennials. Bij de workshop van Wing kan deze Gameboy generatie de praktische handvatten leren om te overleven in dit dynamische, onzekere digitale tijdperk.

2. Pharmalead
PharmaLead is het grootste team apotheekprofessionals van Nederland. Wij geloven dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen de patiënt de beste zorg krijgt. In deze workshop gaan we op een interactieve manier in kaart brengen hoe jij je (onbewust) gedraagt, hoe je communiceert en reageert op anderen. Om een baan te vinden die bij je past is het belangrijk te weten hoe je zelf in elkaar zit. Jouw gedrag is
van grote invloed op hoe jij jezelf ziet en hoe je anderen over komt. We noemen dit ook wel soft skills. Deze soft skills zijn heel belangrijk tijdens je carrière. In de workshop gaan we aan de slag met jouw drijfveren, achterhalen we waar jouw kracht ligt en waar je jezelf nog verder in kan ontwikkelen. Deze inzichten helpen je om in de toekomst het beste uit jezelf en uit anderen te halen!

3. EPSA
Tijdens de PDD zal de training self-awareness en networking worden gegeven door EPSA Trainer Candidates Clara Mayunga en Claudia van Lier. Op een interactieve wijze zullen zij jouw bewust maken van het zelfbewustzijn en het netwerken in een nieuwe omgeving (werk, stage, studeren in het buitenland).

4. Chipsoft
Onderwerp To be announced.

5. Claudio Fray
Claudio Fray is een personal trainer en coach voor ondernemers. Hij coacht naar een winnende mindset. Jij bent namelijk het fundament van jouw onderneming. Claudio Fray leert je jouw mindset te veranderen zodat je de informatie en competenties waarover je beschikt daadwerkelijk kunt toepassen. Hij zorgt ervoor dat ondernemers een winnende mindset creëren met concrete tools om zakelijke doelstellingen te behalen.
Op de Personal Development Day zal Claudio Fray een workshop geven over neurolinguistisch programmeren (NLP). Hierbij gaan we ervaren hoe je met coaching en taal jouw psychologie kunt beïnvloeden. We gaan verschillende "mindfucks" ervaren en bespreken wat je ermee kunt doen in je carrière. Ook zal je ervaren hoe krachtig verschillende taaltrucjes kunnen zijn.

6. NIA
De Vereniging van Nederlandse Industrie-Apothekers (NIA) komen op voor de belangen van de industrie-apotheker en bieden hem/haar mogelijkheden ter bevordering van de beroepsuitoefening. Tijdens de Personal Development Day zal de NIA een Work Root Cause Analyse (RCA) workshop geven. RCA is een populaire en vaak gebruikte techniek die mensen helpt om antwoord te geven op de vraag waarom het probleem zich in de eerste plaats heeft plaatsgevonden. Het is de bedoeling om de oorsprong van een probleem met behulp van een specifieke reeks stappen te identificeren om de primaire oorzaak van het probleem te vinden. Hierna kan je dan bepalen wat er is gebeurd, waarom het is gebeurd en je kan uitzoeken wat je moet doen om de kans dat
het opnieuw gebeurt vermindert. Hierbij zullen we een probleem op een reactieve manier in kaart brengen en leren hoe we op een proactieve manier tot een oplossing kunnen komen.

7. Care About
Onderwerp To be announced; mogelijk Leiderschap.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Email *
Your answer
Afdeling *
In welk jaar van je opleiding zit je? *
Wat voor OV heb je? *
Dieetwensen *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy