Going To Be - A döntés a Te kezedben van!
A weboldalunk még fejlesztés alatt áll, így bemutatkozásunkat ebben a formában olvashatod el!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Miért csináljuk?
Célunk, hogy a pályaválasztás és a továbbtanulási döntések meghozatala ne teher, vagy szükséges nehéz időszak legyen a diákok életében, hanem egy élményekkel teli és inspiráló folyamatként éljék át. Programunk gyakorlati módon épít a diákok érdeklődésére és egy objektív tapasztalat megfogalmazását tűzi ki célul, amely segít egy tudatosabb döntés meghozatalában.

Hogyan tesszük mindezt?
A szakmákat hozzuk elérhető távolságba a számotokra. Ugyanis mi magunk sem tudtuk, hogy pontosan mivel is foglalkozik egy pszichológus, egy alkalmazásfejlesztő, vagy egy marketinges. A döntési folyamat két alappillére: az önismeret és az alternatívák ismerete. A Going To Be ezekben segít számotokra.
Akkor pontosan mit csinálunk?
Különböző szakterületekbe nyújtunk betekintést. Kipróbálhatjátok a különböző szakemberek munkafolyamatait, azt, hogy miként is telnek a mindennapjaik. A Hivatásnapjainkon egy teljes napon keresztül a szakember segítségével ismerkedhetsz meg azzal, hogy ő mikkel foglalkozik és hogyan néz ki a munkája. Legyen akár pszichológus, rendezvényszervező, mérnök, lakberendező, a Going To Be-n keresztül, Ti magatok is kipróbálhatjátok!
Milyen Hivatások érhetőek el jelenleg?
Egyelőre a pszichológusi Hivatásnapunk érhető el, jelenleg dolgozunk a Marketinges és a Rendezvényszervező programunkon is. Utána pedig további területeket fedünk le, hogy mindenki megtalálhassa és kipróbálhassa a neki való szakirányt.
Hivatásnap
A napok keretein belül megismerhetitek a szakemberek életét. A hétvégi napokon szervezett egész napos eseményeken (9:00 és 17:00 óra között) mindig az adott szakmából érkezik egy hivatásos szakember, aki a résztvevőkkel foglalkozik. A játékos feladatokon kívül, amelyek keretében Ti is kipróbálhatjátok bizonyos elemeit a munkájának, többek között elmeséli, hogy miként néz ki egy életpálya az ő szakmájában, milyen tanulmányokra van és volt szüksége. Ezentúl örömmel válaszol bármilyen további kérdésetekre a nap folyamán, mindezt az ő valódi munkakörnyezetében.
A következő Hivatásnapunk!
A következő Hivatásnapunk a pszichológusi szakmán belül, az egyéni terapeuta munkáját hivatott bemutatni. Megrendezzük  szeptember 26.-án.
Részletek
A Hivatásnapok folyamán mindig az adott szakterület munkakörnyezetét mutatjuk meg, hogy az élmény még valódibb és relevánsabb lehessen. Étkezésről és a folyamatos folyadékfogyasztásról mi gondoskodunk. Egész nap harapnivalókat és italt, majd dél körül pedig meleg ebédet biztosítunk a résztvevő diákoknak. A Szeptember 26-ai esemény Budapesten, a belvárosban (VI. kerület) lesz megtartva. A további részleteket a jelentkezés után küldjük ki emailben.
Mindez mennyibe kerül?
Egy hivatásnap ára 20.000 forint, mely tartalmazza az egész napos programot, étkezést és a szakterületi kisokost.
Jelentkezés 😎
Ha jelentkezel, kérjük itt add meg az email címed. Amennyiben most nem veszel részt a következő programunkban, de érdekelne a későbbiekben, hogy milyen további területeket mutatunk be, akkor kérünk szintén add meg email címedet. Amikor a te érdeklődésed körébe eső szakterülethez érünk értesíteni fogunk ;).  Ha most nem jelentkezel, akkor hálásak volnánk, ha megosztanád velünk röviden, hogy mi ennek az oka.
Reméljük, hogy találkozunk!
Addig is további kitartást a tanuláshoz és sok sikert a karrierválasztáshoz! 😃
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy