WorkIT 2021: Razvoj spletnih strani
Te mika razvoj spletnih strani, pa morda ne veš točno, kako začeti? Te navdušujejo odprtokodni sistemi in bi rad/a od bliže spoznal/a platformo, ki jo uporabljajo največja svetovna podjetja in organizacije, kot so Tesla Motors, Bela hiša, NBC in mnogi drugi?

Potem je ta delavnica kot nalašč zate, saj se boš s pomočjo izkušenih mentorjev spoznal/a z Drupalom, ki ga uporablja več kot milijon razvijalcev po vsem svetu! Z njim je mogoče razviti različna spletna mesta, trgovine in poslovne aplikacije, tako da je njegova uporabna vrednost široko zastavljena - spoznaj jo tako, da se udeležiš delavnice, ki je primerna tudi za čiste začetnike.

In s čim konkretno se spoznaš na delavnici?

Z osnovami razvoja spletnih strani v Drupalu, kar med drugim vključuje ...

Drupal site building
Za Drupal je na voljo preko 10.000 modulov, kar vam omogoča, da so projekti podobni sestavljanju z LEGO kockami. Na tečaju vas bomo naučili, kateri moduli so najbolj priljubljeni in kako se jih konfigurira.

Drupal theming (front-end)
Dizajn spletnega mesta pripravi oblikovalec, naloga razvijalca Drupal tem pa je, da dizajn kolikor se da natančno implementira. Naučili te bomo, kako razviti Drupal teme, optimizirane tudi za mobilne telefone.

Drupal development (back-end)

Večkrat se znajdemo v situaciji, ko nam nobena kombinacija modulov ne reši specifičnega problema. Naučili te bomo, kako razviti Drupal modul po meri in vam pokazali najboljše razvijalske prakse.

Poleg tega bodo izkušeni mentorji iz ekipe podjetja Agiledrop s tabo delili tudi najboljše prakse razvoja spletnih rešitev na platformi Drupal in ti bodo na voljo za vsa dodatna vprašanja, tako iz teorije kot iz prakse.

Tečajniki za udeležbo potrebujete prenosni računalnik, s pomočjo katerega boste lahko sledili predavatelju s praktičnim delom. Pred samim tečajem dobiš tudi navodila za pripravo okolja za razvoj na prenosnem računalniku.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime in priimek *
Ali imate možnost prinesti lasten prenosni računalnik? *
Tečaj odprtokodnega CMS-ja Drupal (Agiledrop) 1.12.2021, 16:00-20:00 (SREDA)
 Na delavnici boste spoznali Drupal, ki je odprtokodni sistem za upravljanje vsebin in ogrodje za upravljanje vsebin. Je platforma, napisana v programskem jeziku PHP, ki jo uporabljajo največja svetovna podjetja in organizacije.
Captionless Image
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of EESTEC LC Ljubljana. Report Abuse