Aanmeldformulier Cliëntenpanel
Cliëntenpanel Kraamzorg Mama

Uw mening telt!

Kraamzorg Mama vindt contacten met cliënten en de mening van cliënten erg belangrijk. Graag worden wij geïnformeerd over uw ervaringen en uw wensen over bepaalde zaken. Daarom zijn wij gestart met een cliëntenpanel. Door deel te nemen aan dit cliëntenpanel kunt u uw mening kenbaar maken en zo mede invloed uitoefenen op de kwaliteit van de kraamzorg en de dienstverlening van Kraamzorg Mama. Door ons te informeren over uw ervaringen en wensen kunnen wij ons een beter beeld vormen van wat er onder cliënten/kraamvrouwen leeft.

Hoe werkt een cliëntenpanel?
De Raad van Bestuur zal twee keer per jaar een korte vraag of stelling aan u voorleggen over een veelvoud van onderwerpen. Dit kan de kwaliteit van de kraamzorg en de klantenservice betreffen, bepaalde voorzieningen (verhuur kolfapparaten), cliëntveiligheid e.d. Tevens toetsen wij (nieuwe) initiatieven binnen de integrale Geboortezorg. Leden van het cliëntenpanel ontvangen twee keer per jaar een vragenlijst per e-mail. Vervolgens kunt u uitgenodigd worden op de nabije locatie in desbetreffende regio (Amsterdam e.o., Utrecht e.o., Den Haag e.o, Rotterdam e.o.) waar u woonachtig bent, om in gesprek te gaan met de Raad van Bestuur. Uw reacties worden meegenomen in het (regionaal) beleid van de Kwaliteitsmanager en besproken met bijvoorbeeld de Raad van Bestuur, Raad van Toezicht en andere medewerkers binnen Kraamzorg Mama.

Bescherming van uw gegevens
Uw persoonlijke gegevens worden uiteraard beschermd. De door u verstrekte informatie wordt door afdeling Kwaliteit opgeslagen en beheerd. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het cliëntenpanel en niet aan derden ter beschikking gesteld. U kunt uw gegevens altijd laten wijzigen of laten verwijderen uit het bestand. Uw e-mailadres gebruiken we alleen om u uit te nodigen.

Hoe kunt u zich aanmelden?
U kunt zich aanmelden door onderstaande aanmeldformulier volledig in te vullen.

Vragen
Heeft u een vraag over het cliëntenpanel? Stuur een e-mail naar kwaliteit@kraamzorgmama.nl.

Aanmeldformulier
Vul onderstaande formulier volledig in
Naam: *
Your answer
Adres: *
Your answer
Postcode en woonplaats: *
Your answer
Telefoon: *
Your answer
Email adres: *
Your answer
Tot welke cliëntengroep behoort u? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kraamzorgmama.nl. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms