ZBÜJDI SE na ZMT 2019!
V zadnjih dneh letošnje zime te v Ženavljah na Goričkem čaka prebujanje iz zimskega spanca. To ni navadno prebujanje, ampak tako, ki prinaša preobrat, svežino in nov pogled.
Pridruži se nam in sam ugotovi, kaj pomeni "ZBÜJDI SE" ter preživi z nami nepozaben čas v slavljenju, predavanjih in druženju. Z nami bosta govornika Milan in Judy Presburger z družino iz Slovaške.

Tabor traja od petka, 22. februarja do nedelje, 24. febraurja 2019 in je za vse, ki ste stari med 18 (ali boste v letošnjem letu dopolnili 18) do vključno 28. leta.

Prijaviš se tako, da izpolniš spodnji obrazec, vse nadaljnje informacije pa ti bomo posredovali na mail po prijavi. Prijavnina, v katero so vključeni vsi obroki in bivanje, znaša:
- 25€ za prijave do vključno 10.2.2018 ("Early Bird"), oz.
- 30€ za vse kasnejše prijave.

Če imaš kakšna vprašanja, nas kontaktiraj na mail mladinski.tabor@gmail.com, spremljaj pa tudi našo facebook stran facebook.com/najmladi in našo spletno stran www.najmladi.com.

Že komaj čakamo in se veselimo da boš del tega tabora!
Ekipa ZMT19

*Prijavne podatke bomo uporabili izključno za potrebe evidentiranja in za kontakt z udeleženci ZMT19 in ne bodo posredovani nikomur.

Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
Datum rojstva *
MM
/
DD
/
YYYY
Naslov *
Your answer
Email *
Your answer
Telefonska številka *
Your answer
Opombe (hrana, alergije...) *
Your answer
Želim, da me preko maila obveščate o prihodnjih dogodkih NajMladi... *
Se vidimo v Ženavljah!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service