A regisztráció lezárult!
A workshop szervezője: Kucsinka Gabriella, Vészity Kata - Hangák

Témája: Újrahasznosítás, környezetvédelem
Egy látványos 3D-s mandalát végigjárva , sok hasznos információt tudhatunk meg az anyagokról, újrahasznosításának lehetőségeiről.

"Egy-egy termék teljes életciklusában tehetünk kirándulást egészen az alapanyagául szolgáló természeti erőforrás keletkezésétől a gyártáson át a hulladékká válásig. Ezen a ponton viszont bemutatjuk a választás lehetőségét is, felhívva a figyelmet arra, hogy saját hulladékunkért mi magunk vagyunk a felelősek, dönthetünk a sorsáról. A választás szabadsága nem csak a termékek újrahasznosítását teszi lehetővé, de a vásárlás pillanatában is megillet minket. Részesíthetjük előnyben azokat a termékeket, melyek másodnyersanyagból készültek, vagy mérsékelhetjük fogyasztásunkat igényeink helyett szükségleteinkhez igazítva azt. Mandalánk látványos, lényegre törő installáció, ahol az egyes etapok jól felismerhetően mutatják be az aktuális folyamatrészt. Terítékre kerül az üveg, műanyag, alumínium, a papír és a textil is. Minden anyagnál máshol van a terhelés maximuma. Középről indulva először egyedül engedjük útjára a szemlélődőt, hogy az Aha érzés megszülethessen benne. Ezt követően az etapokon egyenként végighaladva, azokat összekapcsolva tartunk tárlatvezetést."

Békés terem - 15h - 16.30h
Maximális létszám: 20 fő

REGISZTRÁCIÓ MENETE – FONTOS!!!

Vállalkozók Nők Világnapja eseményen való részvétel előfeltétele az előre megvásárolt jegy, melyet az alábbi oldalon tudsz megtenni:
https://tixa.hu/vallalkozo-nok-vilagnapja-2019?fbclid=IwAR2TTmtHlxzrVlxojMM7stigZelBiLqf7ZC1tu4VYt2JztG_wpA5SAPJBmQ
A jegy jogosít az időrendben egymáshoz illeszthető workshopokon való részvételre, de nagy szeretettel kérünk, hogy hogy csak annyi workshopra regisztrálj, amennyin BIZTOSAN részt veszel, hogy ne vedd el a helyeket más érdeklődőktől.
A workshopokra a jegyvásárlás után érdemes mielőbb jelentkezni, mert a helyek korlátozottak és gyorsan fogynak. Ha a helyszínen nem tudsz érvényes jegyet felmutatni, akkor sajnos nem tudsz részt venni a workshopokon sem. Ha már esetleg regisztráltál workshopokra, és még nem vettél jegyet, akkor a regisztrációd követő 2 napon belül tedd ezt meg, különben törlődik a regisztrációd. Köszönjük és várunk szeretettel november 18-án.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Résztvevő neve:
Köszönjük, hogy velünk ünnepled a Vállalkozó Nők Világnapját!
Amennyiben kérdésed lenne, kérjük írj a wedhungary2019@gmail.com címre.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Civil Support Közhasznú Nonprofit Kft.. Report Abuse