8a. Trobada de Teatre Jove - 2021
Després de la tristor que ens va generar la cancel·lació de la 7ª edició deu dies abans de començar i amb la feina de tothom preparada, Proyecto Inestable/ Teatre de la Joventut convoquen a la participació en la 8a. Trobada de Teatre Jove, que tindrà lloc en les dues últimes setmanes de maig atenent prioritàriament a les mesures sanitàries, com no pot ser d'altra manera.

També podeu inscriure-vos als CAPS (DE SETMANA) A LA TROBADA, els hem programat per gener (Benicàssim) i febrer (Moraira).

Si la pandèmia no ens permet el desenvolupament presencial, les dues propostes (Trobada i Caps de setmana) es plantejaran en diferent modalitat o per a diferents dates, però respectant les claus de sempre del projecte: joventut, teatre, educació, trobada, celebració. Una decisió que prendrem a partir del mes de gener.
Persona de contacte
Seu de participació
Nom del teu centre educatiu
Dia preferent d'assistència
Com voleu participar?
Clear selection
Número aproximat d'alumnat que assitirà a la jornada
Si t'has inscrit com a exhibidor, tens la possibilitat de gaudir d'un dels dos Cap (de setmana) a la Trobada, aleshores, si estàs interessat, selecciona una seu; encara que la plaça te la confirmarem per correu
Clear selection
Tallers que et semblen més interessants per al teu alumnat
La teua relació amb el teatre en l'educació
Vull rebre informació de teatre en l'educació
Correu electrònic
Telèfon de contacte
Dades del centre
Suggeriments
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy