Hae Vihreiden nuorten työryhmiin 15.5. mennessä!
Työryhmät toimivat oman aihealueensa asiantuntijaryhminä, mutta myös paikkoina oppia tietystä politiikan osa-aluuesta. Työryhmät järjestävät omaa toimintaa ja tukevat Vihreiden nuorten hallitusta poliittisessa kannanmuodostuksessa. Työryhmät pitävät säännöllisesti kokouksia ja työskentelevät kokousten välillä aktiivisesti etänä. Työryhmiin järjestetään haku kaksi kertaa vuodessa, vuoden alussa sekä täydennyshaku nyt kesän korvilla. Täydennyshaku on auki 15.5. saakka.

Vuonna 2018 toimivat työryhmät:
• Koulutuspoliittinen työryhmä
• Sosiaalipoliittinen työryhmä
• Kansainvälisten asioiden työryhmä
• Ympäristötyöryhmä
• Perustuloasiantuntijatyöryhmä

Työryhmät järjestävät yhteisen tapaamisen ja koulutuksen uusille jäsenille Vihreiden nuorten kesäkokouksessa 8-10.6. Työryhmiin valituilta odotetaan osallistumista kesäkokoukseen, joten varaathan ajan jo kalenteristasi! :)

Olit sitten vasta-alkaja tai jo politiikan moniosaaja, hae mukaan työryhmiin oppimaan ja muuttamaan maailmaa!

****

Koulutuspoliittinen työryhmä

Työryhmä toimii hallituksen tukena koulutuspolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä sekä ideoi ja halutessaan järjestää koulutuspoliittista sisältöä Vihreiden nuorten valtakunnallisiin tapahtumiin.

Sosiaalipoliittinen työryhmä

Työryhmä toimii hallituksen tukena sosiaalipolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä ja kannanmuodostuksessa sekä ideoi ja halutessaan järjestää sosiaalipoliittista sisältöä Vihreiden nuorten valtakunnallisiin tapahtumiin. Työryhmä käsittelee erilaisia sosiaalipolitiikkaan liittyviä kysymyksiä, kuten esimerkiksi perustuloa, köyhyyttä ja eriarvoistumista, sote-uudistusta tai eläkejärjestelmää.

Kansainvälisten asioiden työryhmä

Työryhmä toimii hallituksen tukena kansainvälisiin asioihin liittyvissä kysymyksissä ja tekee Vihreiden nuorten kansainvälistä toimintaa yhdessä muun muassa Euroopan vihreiden nuorten ja muiden pohjoismaisten vihreiden nuorten kanssa.

Ympäristötyöryhmä

Vuonna 2018 työryhmä uudistaa Vihreiden nuorten ympäristöpoliitisen linjapaperin. Lisäksi työryhmä toimii hallituksen tukena ympäristöön ja ilmastonmuutokseen liittyvissä kysymyksissä ja kannanmuodostuksessa sekä ideoi ja halutessaan järjestää ympäristöpoliittista sisältöä Vihreiden nuorten valtakunnallisiin tapahtumiin. Työryhmä käsittelee erilaisia ympäristöön liittyviä kysymyksiä, kuten esimerkiksi ilmastonmuutosta, luonnon monimuotoisuutta tai maataloutta.

Perustuloasiantuntijatyöryhmä

Perustulotyöryhmä syventyy perustuloon ja sosiaaliturvaan ja päivittää Vihreiden nuorten visiota sekä tuottaa materiaalia tulevia vaaleja ajatellen. Toivottavaa on, että työryhmän jäsenillä olisi hieman aiempaa perehtyneisyyttä esimerkiksi perustuloon, muuhun sosiaaliturvaan tai viestintään.

Nimi *
Your answer
Paikkakunta *
Your answer
Ikä *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Työryhmä johon haen *
Hakemus *
Kerro lyhyesti miksi olet kiinnostunut tästä työryhmästä. Jos sinulla on jotain kokemusta kyseistä aihealueesta, voit kertoa lyhyesti myös siitä.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms