Ilmoittautuminen paimennustaipumustestiin 1.–20.5.2018
Testaajana toimii edellisten vuosien tapaan ruotsalainen Örjan Skoglund, joka on ollut kehittämässä Ruotsin rotujärjestön paimennustaipumustestiä ja jolla on vuosikymmenien kokemus paimentamisesta länsigöötanmaanpystykorvien kanssa.
Suomalainen testi toteutetaan samalla tavalla kuin rodun kotimaassa. Koiria voidaan testata kunakin päivänä reilu 20.

Jokainen saa ilmoittaa enintään kaksi omistamaansa koiraa. Etusijalla ovat koirat, joita ei ole testattu aiemmin. Jos paikkoja jää vapaaksi, testiin on mahdollista osallistua useamman koiran tai aiemmin testatun koiran kanssa. Testipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Testiin ilmoitettavan koiran pitää olla iältään 1–8-vuotias, rokotettu Suomen Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti ja saanut loishäätökuurin noin viikkoa ennen testiä. Koira ei saa osallistua testiin kanto- tai imetysaikana eikä ollessaan lääkekuurilla.

Testiin mukaan päässeille lähetetään vahvistus ja maksuohje sähköisesti viimeistään kesäkuun alkupuolella. Ilmoittautumismaksu on 45 euroa yhdistyksen jäseneltä ja 55 euroa ei-jäseneltä. Jos testiä ei makseta eräpäivään mennessä, menettää koira testipaikkansa. Paikan vapautumisesta tiedotetaan yhdistyksen kotisivuilla ja Facebookissa.

Hyväksytysti ilmoittautuneille lähetetään sähköinen kutsukirje ajo-ohjeineen noin viikkoa ennen testiä. Yleisö on tervetullut seuraamaan testiä, mutta ulkopuoliset koirat on jätettävä kotiin tai autoon odottamaan.

Ilmoitan koiran paimennustaipumustestiin *
Varapäivä, jos ensisijainen toive ei toteudu
Toive testausajankohdasta *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service