Inschrijven Initiatie Badminton 4 Life
Van zaterdag 26/11 tot zondag 27/11 2016, van 11u 's ochtends tot 11u 's ochtends, organiseert Badmintonclub Oudegem in de sporthal van Oudegem 'Badminton 4 Life' ten voordele van Levensvreugde Verblijven. Er kan dus 24u lang gebadmintond worden voor het goede doel!

Je zag badminton op de Olympische Spelen en wil het ook 's proberen? Of je bent zat van dat zand tussen je tenen als je dat pluimpje over en weer aan het slaan bent? Of je wil gewoon ons goed doel, Levensvreugde zw, steunen en tegelijkertijd het spelletje onder de knie krijgen? Op drie vaste tijdstippen bieden we een initiatie voor beginnende badmintonners aan. Je kan je hier voor inschrijven mits het betalen van een bijdrage van 10 euro. De initiatielessen worden verzorgd door onze eigen trainers. Een racket heb je zelfs niet nodig, die kan je ter plekke ontlenen. Een portie goesting, sportieve kledij en indoor sportschoen is alles wat je nodig hebt.

Inschrijven kan je door hieronder je gegevens in te vullen en je tijdstip te kiezen. Je reservatie is definitief na de betaling van minimum 10 euro per persoon op de rekening van BC Oudegem BE32 0012 3688 6002 met vermelding van je naam + Initiatie Badminton 4 Life.

Naam *
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Gewenst tijdstip initiatie *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms