Именик на претпријатија кои се водени од граѓански организации
Почитувани,
во овој образец можете да ги внесете податоците кои се однесуваат на вашето претпријатие кое го водите како граѓанска организација. Целта на овој именик е промоција на оддржлив модел за работа за граѓанските организации во Македонија. Именикот ќе биде достапен за сите заинтересирани страни на www.smartstart4u.org .
Ви благодариме.

ЗАБЕЛЕШКА:
Сите податоци прибавени со овој прашалник ќе бидат исклучиво искористени за целта на истражувањето и нема да бидат јавно објавени.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Смарт Старт е регионален проект кој има за цел вмрежување на граѓанските организации и нивните капацитети, зајакнување на капацитетите за застапување, подобрување на внатрешната управувачка структура, поттикнување стратешки промени во изворите за финансирање преку воспоставување социјално претприемништво и развивање стратешки долгорочни организациски планови. Се очекува проектот да резултира со создавање нова генерација граѓански организации кои ќе бидат постручни и попосветени на своите мисии, корисници и општество во целина, а кои ќе развијат партнерство со претпријатија од стопанството, нудејќи придобивки за сите засегнати страни.

Име на организацијата: *
Your answer
Име на претпријатието: *
Your answer
Претпријатието е основано како: *
Required
Untitled Title
Датум на основање: *
Your answer
Директор на претпријатието: *
Your answer
Опис на делокругот на работа: *
Your answer
Адреса и град на претпријатието: *
Your answer
Е-пошта на претпријатието: *
Your answer
Телефонски број на претпријатието: *
Your answer
Интернет страница на претпријатието: *
Your answer
Дали ни дозволувате да го промовираме вашето претпријатие преку комуникациските канали на проектот Смарт Старт? *
Required
Дали сте заинтересирани за учество во активности за застапување за подобра правна и даночна средина за претпријатијата кои се поседувани од страна на граѓански организации? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms