Înregistrare ANTRIM Incoming & Domestic Travel Forum 2020 (a 4-a ediție)
Forumul ANTRIM pentru Turism Receptor și Domestic 2020 – un eveniment ce servește ca platformă de dezvoltare profesională, diseminarea bunelor practici, instruirea și sporirea competențelor din industrie.

Ediția 2020 a Forumului este una extraordinară, în format nou, exclusiv online, planificată pentru 4, 5 și 6 august, cu implicarea unor experți de nivel mondial, cu scopul de a analiza global situația în turism și a identifica intervenții locale. Printre vorbitorii Forumului, în premieră pentru Moldova, vor participa experții internaționali, din partea Organizației Mondiale a Turismului, companiei Tripadvisor, Oxford Economics, etc. Forumul va fi promovat în industrie, dar și către publicul larg și va oferi oportunitatea transmiterii unor mesaje strategice din partea autorităților.

Subiectele forumului vor fi precum urmează:
Sesiunea I - 04.08 - Digitalizarea – instrument de stimulare a dezvoltării business-urilor din turism;
Sesiunea II - 05.08 - Discuții post-COVID-19. Partajarea celor mai bune practici și trenduri de dezvoltare a industriei turismului;
Sesiunea III - 06.08 - Noi provocări pentru industria turismului din Moldova: modalități de adaptare și posibilități de asistență disponibile.

Evenimentul este organizat de ANTRIM cu susținerea Proiectului de Competitivitate din Moldova finanțat de USAID, Guvernul Suediei și UK aid, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare și inițiativa EU4Business a Uniunii Europene.
Nume Companie *
Nume și Prenume *
Adresă e-mail *
Nr. telefon *
Întrebări care vor fi adresate speakerilor în sesiunea I
Întrebări care vor fi adresate speakerilor în sesiunea II
Întrebări care vor fi adresate speakerilor în sesiunea III
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy