#VaadiFaktat: Menestyvä kauppa, hyvinvoiva Eurooppa
Tervetuloa Vaadi Faktat -kampanjan Turussa järjestettävään suureen EU-vaalipaneeliin, joka järjestetään keskiviikkona 10.4.2019 kello 17:00-18:30 Aitiopaikka-auditoriossa (Itsenäisyydenaukio 2, 20800 Turku). Tilaisuuden järjestävät Eurooppalainen Suomi ry, Eurooppanuoret, Kaupan liitto ja kampanjan mediakumppani Uusi Suomi

Kaupan ala tarjoaa Euroopan unionin alueella noin 29 miljoona työpaikkaa, eli joka seitsemäs eurooppalainen on alalla töissä. Kauppa muodostaa kymmenen prosenttia koko EU:n bruttokansantuotteesta. Kaupan alan menestys onkin keskeistä koko EU:n hyvinvoinnille myös tulevaisuudessa.

Paneelikeskustelun juontajana toimii Uuden Suomen päätoimittaja Markku Huusko.

Vahvistetut panelistit:
• Jaakko Lindfors, Vasemmistoliitto
• Antton Rönnholm, SDP
• Ville Niinistö, Vihreät
• Björn Bonsdorff, RKP
• Hans Adolf Ehrnrooth, Kokoomus
• Annina Ruottu, Keskusta
• Esa Erävalo, Kristillisdemokraatit

#VaadiFaktat-kampanja
Vaadi Faktat on SINUN tilaisuutesi osallistua ja vaikuttaa. Tule kohtaamaan ehdokkaat, vinkkaa feikkiuutisista ja klikkiotsikoista ja ÄÄNESTÄ!

Haluamme saada suomalaiset ja erityisesti nuoret äänestämään EU-vaaleissa. Tahdomme edistää faktoihin pohjautuvaa päätöksentekoa, vastustaa disinformaatiovaikuttamista ja korjata poliitikkojen ja median virheellisiä väitteitä. Pyrimme vaikuttamaan mediaan, jotta Eurooppa- ja EU-teemat näkyvät riittävästi kevään vaaleissa. Haluamme uutisoinnin toteutuvan faktapohjaisesti - ei klikkiotsikoin.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu paneeliin verkkolomakkeen kautta viimeistään maanantaihin 8.4.2019 mennessä. Paneeliin on rajattu määrä paikkoja ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Medialle on varattu tilaa salista. Lomakkeen ollessa poissa käytöstä median edustajat voivat ilmoittautua osoitteen es(a)eurooppalainensuomi.fi kautta.
Email address *
Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Organisaatio *
Your answer
Titteli
Your answer
Ruokarajoitukset
Your answer
Osallistun vaalipaneeliin *
Sallin tietojeni keräämisen seminaarin järjestämistä varten. *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Eurooppalainen Suomi. Report Abuse - Terms of Service