Anmälan: åldersmaktordning, ungas utrymme och #rösträtt16
Den 26 januari så kommer nätverket kompetenshöjas av eminenta Frank från våra medlemmar Youth 2030 Movement: om åldersmaktordningen, hur man skapar inflytande för unga och arbetet #rösträtt16 nätverket gör.

Flickaplattformen är med i #rösträtt16 nätverket, och kommer tillsammans med nätverkets aktörer driva frågan under 2021. Passa på att få veta mer om ålder och makt och ungas inflytande!

Ni behöver inte gå med i nätverket #rösträtt16 för att gå på medlemsträffen, fokus kommer vara på hur vi kan medskapa vägar för ungas inflytande.

Datum: Tisdagen den 26 januari 2021
Tid: 13.00-15.00
GRATIS
Plats: Online (zoom)
Join Zoom Meeting:
https://us02web.zoom.us/j/8125009037?pwd=c3Bxc01jMjY5NEFSWlJQUUpsOVZxZz09
Meeting ID: 812 500 9037
Passcode: Flicka

Anmälan krävs! Deadline för anmälan är fredagen den 22 januari 2021.

Har du några frågor? Maila sara@flickaplattformen.se

<3 <3 <3
Email *
Fullständigt namn *
Organisation/förening *
Har du några behov eller annan info vi behöver känna till?
HANTERING AV PERSONUPPGIFTER
Samtycker du till att Flickaplattformen sparar dina personuppgifter som du lämnar i detta formulär i enlighet med GDPR? Dina uppgifter kommer inte spridas till extern part och bara användas internt i Flickaplattformens. Vid begäran kan vi radera uppgifterna efter medlemsträffen. Alla frågor hänvisas till Sara på Flickaplattformen, sara@flickaplattformen.se.
Samtycke till personuppgifter *
Samtycke till bilder: träffen kommer kunna dokumenteras med bild. Dessa kan komma att användas för externt bruk. Samtycker du till att vi använder bilder där du är med? *
Samtycke till film: träffen kommer spelas in. Dessa kommer enbart att användas internt för att medlemmar som inte kunde närvara kan ta del av kompetensutvecklingen. Samtycker du till att vi använder film där du är med? (du kan också ha avstängd video om du vill) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Flickaplattformen. Report Abuse