Formulari d'inscripció al curs: L’ADAPTACIÓ DE LA PESCA AL CANVI CLIMÀTIC: COM ES POT IMPULSAR DES DE LES ADMINISTRACIONS LOCALS?
4 de desembre (de 9 a 17h)
Centre d’Estudis del Mar (Passeig Marítim, 72, Sitges)

El curs l'organitza la Diputació de Barcelona (Gerència de Serveis de Medi Ambient) en el marc del projecte LIFE CLINOMICS i va destinat principalment a agents de l'administració local.

Formulari
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Organització *
Your answer
Localitat *
Your answer
Adreça e-mail *
Your answer
Telèfon
Your answer
Informació sobre protecció de dades personals
D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seves dades personals s'inclouran en el fitxer del projecte LIFE CLINOMICS del que és responsable la Diputació de Barcelona i seran objecte de tractament exclusivament per a la finalitat específica del curs i per al temps estrictament necessari per al compliment de la citada finalitat, sempre que una llei no disposi el contrari; només seran cedides amb el seu consentiment o si ho autoritza una llei.
Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant la seva sol·licitud, a la Diputació de Barcelona com a beneficiari coordinador del LIFE CLINOMICS, a través de l'adreça electrònica: life.clinomics@diba.cat
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service