Inscripció // Inscripción
Email address *
Activitat Gratuïta // Actividad Gratuita
AFORAMENT LIMITAT. AFORO LIMITADO
Nom i Cognoms // Nombre y Apellidos *
Your answer
Nom i Cognoms // Nombre y Apellidos
Your answer
Telèfon contacte / Teléfono de contacto *
Your answer
Soci - Sòcia AFNE / Socio-Socia AFNE *
Per donar compliment a la legislació vigent sobre Protecció de Dades Personals li oferim a continuació la informació bàsica sobre el tractament de les seves dades, per accedir a la informació completa visiti la nostra política de privacitat http://afne.org/qui-som/politica-de-privacitat/
- El Responsable del Tractament de les seves dades personals es l’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE)
- Tractarem les seves dades amb la finalitat de poder gestionar la seva inscripció en aquesta activitat
A més, li sol·licitem la cessió de drets sobre les imatges derivades de la participació en aquesta activitat d’acord a la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge. La distribució del material audiovisual resultant podrà efectuar-se únicament amb caràcter gratuït, amb l’objectiu de difondre l’activitat.

*
Required
Les dades de caràcter personal que es facilitin al registrar la inscripció, quedaran gravades en un fitxer propietat d' AFNE, amb la finalitat de contestar a les consultes, així com també per enviar informació, notificacions, promocions i publicitat de les activitats de l'associació.
Vostè podrà a tot moment exercir el seu dret d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació del tractament, i d’oposició al tractament, dirigint-se al correu electrònic gestio@afne.org o mitjançant una comunicació escrita a: AFNE. Avinguda Diagonal, 365 1er 2a. 08037 BARCELONA.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service