Vrijwilliger project Reach Out
Uit onderzoek zien we dat trans* personen en gender non-conforme personen weinig beroep doen op de (geestelijke) gezondheidszorg (bijvoorbeeld: een huisarts, psycholoog, therapeut,....). Mogelijks beantwoord de hulp niet aan hun verwachtingen. Daarom willen we de hulpverlening beter afstemmen op de noden van transgender en gendernonconforme personen.

Wil je hier mee over nadenken? Meld je dan aan voor onze gespreksavonden! Samen denken we na hoe we de tekortkomingen in de hulpverlening kunnen aanpakken. Aan de hand van de vragen en kennis die jullie aangeven nodig te hebben, zullen we nadien een e-learning en informatieaanbod ontwikkelen voor hulpverleners, op KliQAcademy.be en Lumi.be.

Wil je graag je mening of verhaal delen? Schrijf je in via onderstaande vragenlijst en wij nemen contact op met jou! Indien er nog vragen zijn kan je ons bereiken op Kaatje.Vermeiren@cavaria.be of Julie.Vandepitte@cavaria.be

We vragen je om enkele gegevens over jezelf in te vullen (genderidentiteit, leeftijd, seksuele oriëntatie, opleidingsniveau, etnisch-culturele achtergrond, beperking,..). Deze vragen stellen we met het doel een diverse gespreksgroep te bereiken. Deze gegevens worden niet verspreid naar andere leden van de groep, of gebruikt voor iets anders dan het project. Je e-mailadres gebruiken we enkel om je te contacteren met info over bijeenkomsten en feedback.

*transgender personen is een parapluterm voor een diverse groep van mensen voor wie het geboortegeslacht niet (geheel) overeenkomt met hun genderidentiteit. Zoals travestie, transgenderisten en transseksuelen en alle andere vormen van gendervariante personen.

Email address *
Mijn gegevens mogen gebruikt worden binnen het project *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service