Amazing og Attitude uttak 2020-2021
Dette skjemaet må fylles ut før oppmøte til uttak for Viqueens junior lag(f. 08-05).

Viqueens Amazing er klubbens level 4 all girl lag og Attityde er klubbens level 3 coed lag i juniorklassen. Amazing trener i år av Lotte, Karianne og Camilla laget er et lag med kun jenter og kommer til å trene 3 ganger i uken.

Attitude vil i år bli trent av Ole, Aurora og Alexandra. Laget komme til å trene 2 ganger i uken pluss en fast frivillig trenings dag. vi ønsker å være et coed lag så guttene blir prioritert. om det ikke kommer gutter på uttaket vil vi være all girl (frem til det eventuelt kommer gutter)

i tillegg til vanlige treninger kommer lagene til å ha ekstratreninger i helger og ferier i forkant av konkurranser. Dette er lagene for de som ønsker å utvikle seg som utøver og bygge grundteknikker både i stunt og turn. lagene vil jobbe gradevis og sette faste mål alle utøverne vil oppnå.
E-post adresse *
Fullt navn *
Fødselsdato (DD.MM.ÅÅÅÅ) *
Hvilket lag gikk du på forrige sesong? *
Hvilket lag ønsker du å gå på? *
Required
Hvilken posisjon er du mest komfortabel med i stunt? *
Required
turn (huk av det du kan helt alene) *
Required
Som utøver i Viqueens kreves det fullt oppmøte på trening, både faste ukentlige treninger og helgetreninger. skolearbeid som lekser og pugging til prøve må derfor planlegges og gjennomføres utenom treningstiden. om oppmøte er dårlig vil plassen på laget falle bort. Respekt og tillit til utøvere, trenere, lagledere og styret i klubben og cheerleadingmiljøet verdsettes høyt. Det er nulltoleranse for mobbing og trakassering utestenging. Mislighold av disse retningslinjene kan føre til tap av plass på laget.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy