Támogatás
Kedves Kollégák!
Egységben az erő, szokta mondani VT Éva, és így is van, láthatóan másokat nem érdekel a mi sorsunk, munkánk, vannak nagyobb országos gondok is. Mivel mi nem vagyunk annyira elveszettek, így hőbörgés nélkül, de hatékonyan igyekezzük dolgunkat tenni. Ezért kértem időpontokat politikusoktól, vezetőktől. A Ti támogatásotokra azért van szükség, hogy egyenként kinyomtatva átadva az ajánlásokat, sokkal nagyobb súllyal esik latba, hasonlóan a mostani aláírásgyűjtésekhez. Láthatjátok a kommunikációnkon, hogy egyszerűen beszélgetést kezdeményezünk, minden él nélkül. Muszáj bemutatnunk, hogy ez fontos nekünk és ebből élünk, családot tartunk el, vállalkozásunk léte a tét.
Támogatom, hogy a MIÉSZ vezetősége tárgyalásokat kezdeményezzen és javaslatokat tegyen az Ingatlanszakma tisztábbá tételéről, pozitív megítélésének elősegítéséről, a kisvállalkozások életben maradásáról és a banki konstrukciókkal kapcsolatos javaslatáról. Mint kisvállalkozó, szeretnék több lehetőséget és átláthatóbb szakmai megújulást az ingatlanpiaci szereplők (közvetítők, értékbecslők, pénzintézetek, ingatlanfejlesztők, kivitelezők, társasházkezelők, ügyvédek) között, mindenki számára tervezhető jövőképet, hosszútávú programokat. *
Név *
Nem kötelező támogatni, de úgy érzem, mi rengeteget dolgozunk a háttérben azért, hogy létrejöjjön egy jóízű párbeszéd, pártszínektől függetlenül. Aki nem támogatja, annak is tiszteletben tartjuk a véleményét, szeretnénk, ha mindenki válaszolna, egyúttal azt is látjuk, hogy kik azok, akik olvassák a listát. Ez egy nagy horderejű kérdés.
Your answer
Cím *
irányítószámmal
Your answer
Telefonszám *
Your answer
e-mail címem *
azt a címet írd be, amivel az 5x5 listán szerepelsz
Your answer
Mivel a jövőben egyre komolyabb munka szükséges a közvetítői szakmában, mi is kicsit többet kérünk tőled. *
Kissé merevebb szabályokat kell betartani a közösség és így a saját érdekedben is: Ingatlan ajánlat feladása: www.mail.munkakozosseg.hu Info: ingatlanszakma@googlegroups.com Naponta maximum 5 ajánlat adható fel, infó-n kívül Aki nem aktív, az először felfüggesztésre kerül, majd törlődik. Felfüggesztés: 10 nap. Minimum: hetente 4 ajánlat, vagy info. Aki itt van, köteles a MIÉSZ (www.miesz.hu) és a munkaközösség (www.munkakozosseg.hu, vagy www.ingatlan.munkakozosseg.hu ) linkjét feltenni saját oldalára, vagy ha nincs, akkor egy bármilyen oldalra. Ezt bemutatni. Aki itt van, támogatja a rendezvényeinket és évente több találkozón részt vesz.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service