Η ψήφος μας μετράει!
Το Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity αναζητά ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας που απέκτησαν πρόσφατα ελληνική ιθαγένεια!

Στόχος είναι η κινητοποίηση της δεύτερης γενιάς και των πρόσφατα πολιτογραφηθέντων για ενεργό συμμετοχή ενόψει των εκλογών! Αν πιστεύεις και εσύ ότι η ψήφος είναι πολύτιμο δικαίωμα, μπορείς να συμμετέχεις στην καμπάνια μας, διαθέτοντας 1-3 ώρες κάθε μήνα μέχρι και το τέλος του Μαΐου!

Το Generation 2.0 RED θα σ’ εκπαιδεύσει και θα σε υποστηρίξει με τα κατάλληλα εργαλεία, για να μοιραστείς με τα άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου, που έγιναν Έλληνες πολίτες πρόσφατα, τους λόγους για τους οποίους η ψήφος μας μετράει!

* Η δράση πραγματοποιείται στα πλαίσια του Vote Europa, μιας ευρωπαϊκής εκστρατείας κινητοποίησης και συμμετοχής στις εκλογές. Όλες οι δράσεις του Generation 2.0 RED είναι ανεξάρτητες, δεν υποκινούνται, ούτε προωθούν κάποιο πολιτικό κόμμα ή υποψήφιο!

Όνομα: *
Your answer
Επίθετο: *
Your answer
Ημερομηνία γέννησης: *
MM
/
DD
/
YYYY
Έτος απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας: *
Your answer
Χώρα καταγωγής:
Your answer
Πόλη διαμονής: *
Your answer
Email: *
Your answer
Tηλέφωνο: *
Your answer
Επάγγελμα:
Your answer
Σύμφωνα με το άρθρο 6.1α του Κανονισμού ΕΕ 2016/679 (GDPR) δίνω ρητά και χωρίς επιφύλαξη με την παρούσα τη συγκατάθεσή μου για την καταχώρηση, τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων στα πλαίσια της εκστρατείας του Generation 2.0 RED για το πρόγραμμα Vote Europa, που αναφέρεται στη διεξαγωγή των εκλογών Μαΐου 2019. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service