Schrijf je in voor een GRATIS ORIËNTATIE GESPREK van 45 minuten (via Zoom)
Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt in een gratis oriëntatie gesprek met mij van 45 minuten!

Lijkt het er de laatste tijd steeds meer op dat je NIET meer je eigen leven leeft, maar dat je leeft naar de verwachting van anderen? En heb je ook steeds vaker het gevoel dat je jezelf niet meer durft te zijn bij de mensen om je heen?

Het lijkt zo eenvoudig om jezelf te zijn en je eigen leven te leven, maar wanneer je last hebt van sociale angst ben je dagelijks vaak druk in je hoofd bezig: "HOE anderen over je zouden kunnen denken". En daardoor lukt het je vaak ook niet om die innerlijke rust te vinden waar je zo naar verlangd.

Het probleem is vaak dat je zodra je in de buurt van andere mensen bent, dat je snel zenuwachtig wordt en niks meer weet te zeggen. Als je op straat of in de supermarkt een bekende tegenkomt, loop je vaak snel de andere kant op, omdat je niet weet 'hoe' je op een ontspannen en zelfverzekerde manier een leuke gesprek kan hebben.

Of vind je het lastig om tijdens een vergadering of een feestje je eigen stem te laten horen?

Geloof me, je staat hier niet alleen in!

Zoveel mensen lopen vast in het hebben van leuke en ontspannen gesprekken met de mensen om hun heen, omdat ze hier in het verleden vaak slechte ervaringen mee hebben gehad. Omdat ze vroeger als kind zijnde bijvoorbeeld gepest zijn, buitengesloten en daardoor nu vaak bang zijn wat de ander van hun zouden kunnen denken.

Dat is de reden dat ik een gratis oriëntatie gesprek aanbied, waarin ik ga kijken waar je nu staat en wat ervoor jou nodig is om je sociale angst te overwinnen! Zodat dat jij je binnenkort NIET meer drukt maakt wat andere mensen van je zouden kunnen vinden. En je makkelijker kunt omgaan met lastige situaties.

Ben je er hélemaal klaar mee om steeds weer dicht te klappen en dat het zweet je uitbreekt als een ander wat aan je vraagt, waardoor je JA zegt en eigenlijk NEE bedoeld? Schrijf je dan nu in!

Indien je jezelf inschrijft voor een gratis oriëntatie gesprek, neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip in te plannen die voor jou het beste uitkomt.

Ik kijk uit naar je antwoorden op onderstaande vragen!

Groetjes,
Remko
Je voor-en achternaam *
Je e-mailadres *
Waarom wil je graag een gratis oriëntatie gesprek? *
Hoe lang ben je al bezig in het aanpakken van je sociale angst? *
Waar loop je tegenaan tijdens de gesprekken met de mensen om je heen? *
Waar loop je tegenaan tijdens de gesprekken met je collega's op de werkvloer?
Waar ben je momenteel tevreden mee in zowel je privé leven als in je werk? *
Wat is op dit moment jouw grootste uitdaging in zowel je privé leven als in je werk? *
Wat zou je het allerliefste willen doen als jij je sociale angst hebt doorbroken? Wat doe je nu niet wat je wél zou doen zonder sociale angst? Waar verlang je naar? Waar droom je van? *
Zijn er specifieke dingen waar je het tijdens het gesprek over wilt hebben? *
Ben je bereid om belangrijke stappen te zetten in het doorbreken van jouw sociale angst? *
Hoeveel is het jou waard om 'voorgoed' af te rekenen met jouw sociale angst? *
Hoe zou het voor jou zijn om voortaan ontspannen en Vol Zelfvertrouwen door het leven te gaan, zodat jij voortaan durft zijn wie je wilt zijn bij de mensen om je heen? *
Heb je ooit met een coach gewerkt of heb je op dit moment een coach? *
Vind je het leuk om wekelijks mijn inspiratie en tips per mail te ontvangen? Hierin deel ik waardevolle tips & tricks, geef ik je inspiratie en inzichten voor het doorbreken van je sociale angst. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy