Ilmoittautuminen kesän 2023 talkoisiin
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Muroleen Kylät ry:n kesän 2023 talkoisiin. 
  • Kesän suurin talkooponnistus on Pirkan pyöräilyjen huoltopisteet päiväpyöräilyssä sunnuntaina 11.6.2023 ja yöpyöräilyssä perjantaina 16.6.2023. Tehtävät ovat helppoja ja onnistuvat kaikenikäisiltä. Sinun ei tarvitse olla aiemmin mukana ollut.  Tehtäviä löytyy alueen järjestelystä, mehujen kaadosta, tavaroiden kantamisesta, liikenteen ohjaamisesta jne. 
  • Torstaina 29.6.2023 iltapäivällä/illalla järjestämme Musiikkia Ruovesi konsertin kahvituksen Muroleen kirkon piha-alueella. Tilaisuudessa tarvitaan tavaroiden kantajia, kahvinkeittiäjiä ja kaatajia ja liikenteen ohjaajia. 
  • Muroleen ja Kekkosen NS:n sekä kyläyhdistyksen yhteiset kesäkisat järjestetään lauantaina 15.7.2023. Tilaisuudessa tarvitaan kahvinkeittäjiä, tavaroiden kantajia, apujoukkoja urheilupisteille, liikenteen ohjaukseen jne. 
  • Tennisturnaus 29.-30.7. kylätalon kentällä. Tapahtumassa tarvitaan kentän harjaajajia, liikenteen ohjaukseen, makkaranpaistoon jne. 
Tervetuloa rohkeasti mukaan uudet ja vanhat osallistujat, tarvitsemme teistä jokaista. Tarkemmat ajat ja tehtävät kerrotaan lähempänä tulevaa tapahtumaa ilmoittautuneille. 
Lisätietoja: muroleen.kylat@gmail.com, muut yhteystiedot löydät www.murole.fi
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Sukunimi *
Etunimi *
Sähköpostiosoitteesi *
Puhelinnumerosi *
Mihin talkoopäiviin haluat osallistua *
Required
Terveiset, kysymykset, toiveet jne kylätoimikunnalle
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy