Prijava za online UPSHIFT radionicu u Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji
Pozdrav,

drago nam je što si se odlučio/odlučila prijaviti na našu drugu online radionicu UPSHIFT u 2021. godini. Potrudili smo se da te provedemo kroz proces prijave na što bezbolniji i brži način. Ispunjavanje prijavnog obrasca je jednostavno, a pitanja su osmišljena tako da pomognu tvom timu da prijavu popuni na najbolji mogući način, uz naše savjete.

Ova UPSHIFT radionica namijenjena je sudionicima iz Šibensko-kninske i Zadarske županije. Online radionica održat će se putem aplikacije Zoom i ostalih alata za online timski rad, od 23. do 25. travnja 2021. godine. Rok za prijavu je 16. travnja. 2021. u 12:00 sati.

Tijekom radionice zajedno ćemo raditi na kreiranju rješenja za izazove s kojima se suočava tvoja zajednica, uz važnu napomenu: najvažniji korak u kreiranju uspješnog rješenja jest dobro razumijevanje samog problema.
Ova će te prijava provesti kroz identifikaciju i analiziranje problema koji prepoznaješ u svojoj zajednici.

Proces selekcije najboljih prijava:
Najbolji timovi bit će oni koji su dobro promislili o problemima u svojoj zajednici, koji razumiju kako određeni problem utječe na zajednicu te kojima je jasan uzrok njegova nastanka. Također, veoma je važno da rješenje problema bude izvedivo, odnosno da se radi o problemu koji se može riješiti korištenjem ograničenih resursa. Još jedna važna činjenica kod definiranja problema u zajednici jest prepoznati koliki je utjecaj tog problema na stanovnike vašeg područja.

Po završetku prijava, u petak 16. travnja 2021. godine, 10 će timova biti izabrano za sudjelovanje na online radionici UPSHIFT. Odabrani timovi biti će objavljeni na ZABUM - za budućnost mladih društvenim mrežama i web stranici 17. travnja 2021. godine. Za bilo kakvu pomoć slobodno nam se obrati! Tu smo za tebe!

Nauči više o radionici UPSHIFT i zatraži podršku našeg tima kada posjetimo tvoj grad.

Prati nas na društvenim mrežama i web stranici i saznaj kada dolazimo u tvoj grad:
Facebook: http://fb.me/zabuducnostmladih
Instagram: https://www.instagram.com/zabum_za_buducnost_mladih/
Web: www.zabum.hr
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hrvatski ured za kreativnost i inovacije. Report Abuse