Formulier voor vluchtbegeleider
Dit formulier is ontworpen als U een asielhond van La Nucia naar Nederland zou willen begeleiden.
Er zijn voor u geen extra kosten aan verbonden, deze worden afgerekend door Stichting Sphoek.
Achternaam + voorletter? *
we hebben maar van één passagier de gegevens nodig.
Your answer
Tijd van vertrek? *
De tijd dat vliegtuig vertrekt. Voorbeeld 13.15 uur
Your answer
Datum van vertrek? *
Hier de datum dat U naar Nederland vliegt. Bijvoorbeeld 10-10-2010
Your answer
Plaats van bestemming? *
Required
Bevestigingsnummer van Uw boeking? *
Bestaande uit cijfers en letters. (begint niet met HV)
Your answer
wat is uw e-mail adres
Your answer
Op welk telefoonnummer bent u bereikbaar;
Bij voorkeur een mobiel telefoonnummer zodat we u ook kunnen bereiken wanneer u onderweg naar of al op de luchthaven bent.
Your answer
Heeft u een reserve telefoonnummer.
Bijvoorbeeld van een kind, vrienden of partner via wie we u kunnen bereiken, voor het geval er problemen zijn met uw mobiele telefoon.
Your answer
Heeft U al eens eerder een hond voor ons meegenomen? *
Zou u eventueel ook een hondje in de cabine mee willen nemen? *
Er mogen pups of volwassen hondjes onder de 10 kg mee in een tasje in de cabine (en uw normale handbagage mag ook gewoon mee).Natuurlijk hebt u met een hond in de cabine wel meer werk mee dan een hond in een kennel die in het ruim gaat.
Required
Meerdere kennels *
Zou u eventueel ook twee kennels mee willen nemen? In Alicante maakt dat voor u geen verschil, alleen op de luchthaven van aankomst zou u dan eventueel met 2 karretjes door de poort moeten. In de regel is deze afstand niet groot, onze vrijwilligers staan in de aankomsthal meteen achter de schuifdeur en pakken de kar met kennel meteen van u aan. Voor onze vrijwilligers zowel in Nederland als Spanje scheelt het ritten naar de luchthaven (en kosten). Mocht u dit liever niet willen, dan hebben wij daar uiteraard begrip voor.
Required
Meerdere honden in 1 kennel *
Onder bepaalde voorwaarden kunnen twee honden samen in één kennel reizen. Wij vinden dit prettiger voor de honden omdat zij zo steun bij elkaar kunnen zoeken. Het betreft dan 2 pups samen. Of 1 volwassen hond en een pup. Dit heeft voor u geen enkele consequentie. Gaat u ermee akkoord dat wanneer de mogelijkheid zich voordoet om twee honden saampjes te de reis te laten maken? Want ook voor hen geldt "gedeelde smart is halve smart".
Afmelden bedanken
We informeren u wanneer we ZEKER WETEN dat er GEEN hond mee kan. Hoort u niets is dat omdat we tot het laatste moment blijven proberen en de mogelijkheid open willen houden. We hopen dat u hiervoor begrip heeft? WANNEER WIJ BOEKEN NEMEN WE METEEN CONTACT MET U OP. Met andere woorden als we niets laten horen blijft tot kort voor de vlucht de kans bestaan dat een hond mee kan. MAAR DAN HEBBEN WE NOG NIET GEBOEKT! Wij vragen uw begrip hiervoor!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy