Koja je vaša go-to-market strategija?
10.12. u 18H @ Playground

Kako se 2018. bliži kraju i sve nas trese kupovna groznica, idealna je prilika da u plan sprovedemo i poslednji 'sales' događaj za ovu godinu - i za tu priliku imamo specijalnog gosta!

Pozivamo vas da nam se 10.decembra od 18h pridružite na dobro poznatoj Playground adresi - Kralja Milana 10 - kako bismo se zajedno bavili 'go-to-market' strategijama i popularnim tehnikama prodaje koje će biti teme ove interaktivne radionice.

Kako se vaš biznis vezuje za vaše korisnike i kupce? Kako izgleda put od inicijalnog kontakta sa potencijalnim klijentom do potpunog ispunjavanja onoga što vaš brend obećava?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja će vam dati Nikolina Babičić, koja će vam pomoći i da definišete svoju 'go-to-market' strategiju, a podeliće sa svima nama kako primere iz svog startap iskustva, tako i konkretne prodajne tehnike koje će pomoći vama i vašem timu da uspešno nižete prodaju za prodajom.

Nikolina Babičić je stručnjak za prodaju i marketing, sa velikim iskustvom iz IT oblasti, a u Beogradu je zahvaljujući podršci organizacije Swisscontact. Nikolina je inače bila na čelu tima zaduženog za prodaju u kompaniji Systemax Inc, a trenutno vodi prodajni tim mađarskog startapa Intellyo, koji pomaže korporativnim sistemima sa digitalnom transformacijom, nudeći im jedinstvenu platformu kojom mogu da planiraju, izvršavaju i prate svoju komunikaciju sa ciljnom grupom korisnika.

Mesta za radionicu su ograničena, pa brzo popunite formu u nastavku i vidimo se u ponedeljak! :)

Ime i prezime *
Your answer
Email *
Your answer
Organizacija
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service