Inscripció Curs recursos pedagògics - juliol 2019
Aquest curs proposa donar eines i material musical per docents que treballin amb infants de 0 a 3 anys. Com la música, el moviment i la imatge ens ajudaran a que els infants integrin la música com un llenguatge més.
Dirigit a professors que treballen amb infants de 0 a 3 anys.
Data: 8 i 15 de juliol de 15:30 a 17:30h. Preu: 60€
Us hi esperem!
Nom i cognoms del participant *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Dubtes, suggeriments, preguntes...
Your answer
Forma de pagament
La inscripció al taller es farà efectiva un cop realitzat el pagament mitjançant transferència bancària al número de compte indicat: ES21 0019 0256 5640 1001 1906 - Deutsche Bank. En el concepte s'ha d'indicar el nom del curs (Recursos pedagògics) més el nom i cognoms del participant.
Autoritzacions
Autoritzo a que les fotografies i vídeos que es realitzin durant el curs i en audicions i concerts al meu fill, puguin ser utilitzades als diferents canals de l'escola. (Xarxes socials, vídeos, Youtube, etc.)
Autoritzo que les dades formin part del fitxer
Protecció de dades
Segons compliment del nou Reglament General de Protecció de Dades 2018, les dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer sota la nostra responsabilitat amb finalitats de gestionar la fitxa de l'alumne a nivell escolar i per possible prospecció comercial en productes i serveis que ofereix A Tempo, Estudis Musicals. En cap cas cedits a tercers.Tenen dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de la informació que els concerni escrivint e-mail a info@atempo.net
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service