Inschrijving Halloweentocht KLJ Berlaar
Hallo

KLJ Berlaar organiseert dit jaar op 31 oktober 2020 een HALLOWEENTOCHT in samenwerking met wandelclub Berchlaer!

Zin om samen met ons te griezelen? Schrijf je dan snel in via dit formulier! Inschrijven is VERPLICHT en kan tot 25 oktober! Voor een vlotte start vragen we eerst jouw e-mailadres, op dit mailadres wordt je inschrijving bevestigd en zal je alle verdere info ontvangen.

Vertrek tussen 19u en 20u30, afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er om de 10 minuten een tocht vertrekken. Het uur dat u vertrekt met de tocht en verdere info zal u via mail ontvangen, na het afsluiten van de inschrijvingen. De tocht zal starten en eindigen bij KLJ Berlaar (Fertlarelei 18, Berlaar) waar er de gelegenheid is om iets te consumeren.

Tocht van ongeveer 5km, stevige wandelschoenen zijn aangeraden. Aangezien het niet gewoon een wandeling is, maar je onderweg ook spokers kan tegenkomen hebben we de minimum leeftijd op 12 jaar gezet. Indien je denkt dat je kind(eren) dit wel durven, mag je ze natuurlijk wel mee inschrijven!
!De tocht is niet toegankelijk met buggy en rolstoel!

Prijs:
- Leden KLJ Berlaar: €3
- Niet-leden: €5
- In ruil hiervoor krijg je heerlijke pompoensoep na de wandeling

Gelieve bij inschrijving het correcte bedrag over te schrijven op ons rekeningnummer: BE13 7430 4806 6039 met vermelding van je naam en aantal deelnemers.

Tot dan!
Leiding KLJ Berlaar

P.S. Heb je bij het invullen vragen? Aarzel dan niet ons te contacteren via leiding@kljberlaar.be of contacteer Anneleen Busschots - 0496/55.98.28
Email address *
Naam + Voornaam *
Telefoonnummer *
Aantal deelnemers
Aantal leden *
Aantal Niet-leden *
Aantal kinderen (onder 12 jaar) *
Contactgegevens deelnemers *
Voor een eventuele contacttracing hebben we gegevens nodig van alle mensen die samen met jou de wandeling zullen doen. Gelieve voor elke deelnemer een aparte regel te gebruiken en te antwoorden als volgt: Naam + telefoonnummer.
Opmerkingen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy