"Trčim za nekoga sa autizmom na Deksalgin 5 K Spring Run"
Prodajte svoje kilometre na trci i podržite programe za edukaciju djece iz autističnog spektra koje provodi Udruženje EDUS!

Pozivamo Vas da budete dio kampanje "Trčim za nekoga s autizmom" koju Udruženje EDUS organizuje u saradnji sa Udruženjem "Marathon" i prodate svoje kilometre koje ćete trčati na Deksalgin 5K Spring Run, te na ovaj način date svoj doprinos kako bi se obezbjedila sredstava za kadar i materijal potreban za nastavak EDUS programa i edukaciju djece iz autističnog spektra.

Prošle godine 200 trkača i trkačica se uključilo u kampanju uz pomoć svojih prijatelja, kolega, članova porodice koji su otkupili njihove kilometre. Tako smo prikupili 15.750 KM za dalji rad sa djecom koje su nam bile od velike pomoći.

Da biste učestovavali u kampanji jedini preduslov je da se registrujete za Deksalgin 5 K Spring run na stranici Udruženja "Marathon": https://www.sarajevomarathon.ba/5k-run/
Rok za registraciju je utorak, 17.04.2018. do ponoći. Rok za uplatu kotizacije je četvrtak, 19.04.2018. do ponoći.


U znak zahvalnosti Udruženje EDUS će obezbijediti majicu sa posebnim dizajnom za prvih 100 trkača i trkačica koji se priključe kampanji i prodaju svoje kilometre za minimalno 50 KM.

Molimo Vas da ispod unesete svoje podatke kako biste se prijavili za kampanju "Trčim za nekoga s autizmom na Deksalgin 5 K Spring Run".

Email address *
Ime i prezime *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Spol *
Veličina majice *
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms