Påmelding samling for næringslivet 25. august
Måløy Vekst og Flora Industri og Næringsforening inviterer til samling for næringslivet frå Florø og Måløy, tysdag 25. august kl 15.30-21.00 (middag frå kl 19.00) i Parken Kulturhus på Raudeberg. Det vert sett opp båt frå Florø kl 14.00, med retur frå Måløy kl 21.00.

For å ivareta smittevern, så er det avgrensa med plassar, så her vert det førstemann til mølla. Aksjonærar i Måløy Vekst og medlemmer i Flora Industri- og næringsforening kan melde seg på samlinga.

Smittevern
For å ivareta kravet til smittevern må alle som skal delta på samlinga registrere seg med namn, bedrift og e-post (for evt smittesporing), i tillegg vil salen verte rigga med stor avstand mellom deltakarane. I tillegg oppfordrer vi til å unngå fysisk kontakt (handhelsing etc) og til å vaske hendene godt eller bruke hand desinfisering som vil være utplassert ved inngangen.

På møtet vil ein få fleire presentasjonar frå bedrifter og verksemder, og tema for møtet er samarbeid og næringsutvikling i Kinn og på kysten. Vi kjem tilbake med detaljert program når det nærmar seg.

Meld deg på ved å fylle ut navn, bedrift og e-post under
Ditt navn *
Bedrift/verksemd *
Din e-postadresse *
Vil du være med båten? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy