StarParty SRPAC, 5-7 Iulie 2024
SRPAC organizează în perioada 5-7 Iulie 2024 o iesire la stele la cabana Curmături, jud Alba.
Cabana dispune de 48 de locuri distribuite in 2 zone:

- zona 1 unde sunt camere de 2 locuri matrimoniale și o camera de 4 locuri cu baie in fiecare cameră
- zona 2 unde sunt camere duble matrimoniale, 1+1, de 3 și de 4 locuri. Aici sunt 3 băi comune.

Există un salon mare unde mâncăm și putem desfășoară diferite activități. Plus pentru observații există o curte mare mare.

Mâncarea este gătită acolo, tradițional, in mare parte din gospodăria proprie.

Cazare
ZONA 1: - camerele de 2 persoane - 160 lei/noapte, - camera de 4 persoane - 290 lei/noapte.
UPDATE 30 Mai: Camerele din zona 1 sunt ocupate!

ZONA 2: - camerele de 2 persoane 120 lei/noapte - camerele de 3 persoane - 180 lei/noapte - camerele de 4 persoane - 240lei/noapte

Mancare: 130 Ron/zi/persoana (mic dejun si cina: fel1+fel2+desert la cina)

La acestea se adaugă taxa de participare de 150 lei/persoană indiferent de numărul de nopți. Membrii SRPAC nu platesc taxa de participare. Copii pana in 12 ani nu platesc taxa de participare. Copii intre 12 si 18 ani au reducere 50% la taxa de participare.

IMPORTANT:

NU SE ASIGURĂ TRANSPORT.
MINORII TREBUIE SĂ FIE ÎNSOȚIȚI DE UN ADULT.
VÂRSTA MINIMĂ RECOMANDATĂ ESTE 18 ANI. EVENIMENTUL NU ESTE O TABĂRĂ SAU CURS DE INIȚIERE ÎN ASTRONOMIE ȘI SE VA PETRECE MULT TIMP NOAPTEA SUB CERUL ÎNSTELAT, ZIUA FIIND REZERVATĂ SOMNULUI SAU RELAXĂRII.

*Haine multe si bocancii de munte sunt absolut necesare! Din pacate nu controlam vremea: daca este senin, facem observatii prin telescoape mari; daca nu este senin ne ocupam timpul cu alte activitati cu teme astronomice.

Plată:

AVANSUL DE 25% (CAZARE si MASĂ) ȘI TAXĂ PARTICIPARE SE ACHITĂ ÎN CONTUL SRPAC  DUPA PRIMIREA CONFIRMĂRII.

Termen de înscriere 28 Iunie 2024. Toți cei înscriși vor primi un email dupa inscriere cu confirmarea de inscriere si detaliile de plata a vansului si taxei de participare. E-mailul de confirmare nu este automat, inscrierile sunt procesate de membrii SRPAC, confirmarea de inscriere va fi trimisa in cel mult 48 ore de la inscriere.

Pentru detalii contactați-ne pe pagina de Facebook sau pe adresa de email tabara@astronomieculturala.ro

***
La aceasta editie de StarParty avem disponibil un workshop de astrofotografie pentru cei interesati. Workshop-ul optional este tinut de prietenii de la Cotmic si Observator Astronomic Mobil. Costul de participare la workshop este de 300 Ron/Participant.
Minim necesar de echipament pentru participare la workshop: camera DSLR proprie cu obiectiv si/sau teleobiectiv, trepied foto, laptop. Pentru astrofotografie avansata se recomanda si telescop dedicat cu montura ecuatoriala si accesoriile necesare conectarii camerei la telescop.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Prin completarea acestui formular îmi dau consimțământul ca datele introduse să fie folosite de către SRPAC în scopul organizării evenimentului și stocate pe durata evenimentului cât și ulterior pe termen neliminat în acord cu GDPR. NU SE POATE  COMPLETA ȘI PROCESA FORMULARUL FĂRĂ ACORDUL DVS. Ulterior, datele vor putea fi șterse la cererea dvs. De asemenea sunt de acord ca pe durata evenimentului membrii SRPAC să îmi facă poze pe care să le folosească ulterior în scopuri promoționale. *
Required
Nume si Prenume
*
Varsta
*
Adresa de e-mail
*
Telefon
*
Adresa de contact
*
Regim Camera (Camerele se aloca pe principiul primul venit - primul servit)
*
Zona Dorita
*
Necesitati speciale (alergii, necesar vegetarian, et.c.)
Comentarii
Doresc participarea la Workshop-ul optional de Astrofotografie oferit de Cotmic si Observator Astronomic Mobil, cost 300 Ron/participant
Insotitori
*
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy