MMSU Lab:  Obiteljska radionica ''Dodir svile''

⁃ Datum održavanja: utorak 16.05.2023.

⁃ Vrijeme: 17:00 – 19:00 sati

⁃ Mjesto održavanja: Muzej moderne i suvremene umjetnosti, prizemlje

⁃ Dob: djeca 8 – 11 godina + roditelj/baka ili djed/stariji brat ili sestra

⁃ Voditeljice: članice Udruge slijepih Primorsko – goranske županije

⁃ Organizator: Muzej moderne i suvremene umjetnosti


MMSU Lab: Obiteljska radionica ''Dodir svile''

Ovogodišnji Međunarodni dan muzeja obilježit ćemo obiteljskom radionicom oslikavanja svile u suradnji s članicama Udruge slijepih Primorsko – goranske županije
Cilj Međunarodnog dana muzeja je podizanje svijesti o činjenici da su „muzeji važno sredstvo kulturne razmjene, bogaćenja kultura i razvoja međusobnog razumijevanja, suradnje i mira među narodima“, a potaknut je od strane organizacije ICOM 1977. godine i obilježava se 18. svibnja, ali i aktivnostima tijekom cijelog tog mjeseca. Uz to, tema ovogodišnje muzejske edukativne akcije je "ZA(JEDNO): svi za muzej" s ciljem kreiranja muzejskog programa u suradnji s posjetiteljima i zajednicom te poziv posjetiteljima svih dobnih skupina da aktivno sudjeluju u programu.
Na inkluzivnoj radionici ''Dodir svile'' članice Udruge slijepih upoznat će nas svojom tehnikom oslikavanja svile koju su razvile uz mentoricu Mirjanu Marin tijekom koje se vode dodirom i kreativnom intuicijom. Pokazati će nam svoje uratke te dati upute kako nakon oslikavanja tretirati svilu, poznatu kao ''kraljicu prirodnih vlakana'' koju odlikuju lijep izgled, udobnost i čvrstoća.

* Ova radionica obiteljskog je karaktera te na njoj djeca sudjeluju u paru sa starijim članom obitelji (mama ili tata, baka ili djed, odrasli brat ili sestra i sl.).


Radionica je besplatna.


➽ ODGOVOR na prijavu poslat ćemo kroz dva radna dana.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime polaznika: *
Dob polaznika (djeteta): *
Ime i prezime roditelja / staratelja: *
E-mail adresa roditelja / staratelja: *
Broj mobilnog telefona roditelja / staratelja: *
Dodatna pitanja ili komentari:
MOLIMO POTVRDITE SUGLASNOST:
📷 Slanjem prijave pristajem da moje dijete sudjeluje u programu, kao i da se može fotografirati i snimati za potrebe programa u kojem sudjeluje (za dokumentiranje i izvještavanje o održavanju programa). Ukoliko ne pristajete na fotografiranje, molimo obratite se organizatorima na samoj lokaciji događanja.

ℹ Ovom prijavom dajem suglasnost da moje dijete sudjeluje u programu te izjavljujem da će pohađati program prema dogovorenom rasporedu, osim u slučaju bolesti i drugih opravdanih razloga za izostanak, o čemu ću pravodobno obavijestiti organizatora. Isto tako, pristajem da moje dijete, ukoliko je to predviđeno programom, sudjeluje u terenskim aktivnostima uz pratnju voditelja programa.

☑ Svojim sudjelovanjem na programu smatra se da ste kao korisnici upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Puna privatnost vaših osobnih podataka zagarantirana je te ćemo se istima  koristiti isključivo u skladu s EU direktivom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (GDPR – General Data Protection Regulation).
Svi osobni podatci (e-mailovi, osobna imena i prezimena) koji su potrebni u svrhu rezerviranja mjesta koriste se samo i isključivo za potrebe dogovora oko sudjelovanja u navedenom programu. Jamčimo da se ti isti podaci neće proslijediti niti jednoj drugoj kompaniji ili organizaciji. *
Required
Želite li i ubuduće primati obavijesti o edukativnim programima Muzeja?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy