Pensionatsavtal
ETT AVTAL FÖR VARJE HUND!

Detta Pensionatsavtal kan du fylla i ca en vecka innan din hund skall lämnas. MEN du kan bara fylla i avtalet efter din FÖRFRÅGAN, inkl lämnings & hämtnings- tider är godkända av MM Hund.
I det svar på din förfrågan, som du får via mail av MM Hund finns även din kostnad. Har du inte fått svar på din förfrågan, eller är osäker på om den har kommit fram - Kontakta MM Hund!

Fyll i ett avtal för varje gång som hunden lämnas hos MM Hund.
Avtalet är till för din och din hunds trygghet, men även för oss på MM Hund och kompletteras av avtalsvillkor, inkl Skadeståndsskyldighet och försäkringsskydd.

Är du osäker på något eller om du har frågor - tveka inte att kontakta Mimmi, mimmi@mmhund.se

VÄLKOMNA!
Email address *
Min förfrågan är godkänd *
Detta Pensionatsavtal kan du fylla i först när din FÖRFRÅGAN, inkl lämnings & hämtnings- tider är godkända av MM Hund. Lämpligen fyller du i detta avtal ca en vecka innan hunden lämnas.
Required
Uppgifter om hunden
Hundens tilltalsnamn *
Ras/Raser *
Om du inte vet hundens ras/raser, skriv blandras
Född *
Kön *
Kastrerad *
Required
För tikar - Datum för senaste löp och förväntat nästa löp
Hundens chipnummer el öronmärkning *
(Regnr hos Svenska Kennelklubben är inget IDnummer)
Är hunden registrerad hos Jordbruksverket? *
Svenska hundar skall enligt lag vara registrerade hos Jordbruksverket. Tänk på att kontrollera att rätt uppgifter finns på hunden. Adress: www.jordbruksverket.se
Required
Försäkringsbolag, Försäkringstagare och Försäkringsnummer *
Ange hundens försäkringsbolag, namn på person som står på hundens försäkringsbrev och hundens försäkringsnummer. Saknas försäkring, ange ett maxbelopp för veterinärvård!
Försäkringstagarens eller ägarens personnummer *
Om hunden behöver veterinärvård krävs personnummer för att hunden skall skrivas in hos veterinär. Ingen receptbelagd medicin kan skrivas ut till din hund om personnummer saknas!!!
Senaste vaccination *
Kom ihåg att ta med vaccinationsintyg/pass när du lämnar hunden, om du inte visat det vid ex besök, eller tidigare vistelse
Övrig info om hunden *
Ex. Rädslor, allergier, skador, sjukdomar, medicinering och annat som du tycker är viktigt att vi behöver veta. Skriv om hunden får äta tuggben eller inte
Foderinformation
Hunden skall ha med sig eget foder. Tänk på att skicka med mer foder än vad som beräknas gå åt under hundens tid här. Då slipper hunden foderbyte om du blir försenad. VIKTIGT! Vid foderkänslighet eller foderallergier - skriv utförlig information!
Namn på hundens foder *
Antal måltider/dag *
Fodermängd/måltid *
Skall foder blötläggas? *
Required
Övrig info om foder/utfodring och ev MEDICINER *
Ex. topping/tillskott, mediciner, rutiner vid servering, om hunden vaktar sin mat, dålig på att äta, mm. Matskålar behöver vanligen inte tas med till oss. Endast om hunden är mycket känslig för olika matskålar
Kundinformation
Kontaktuppgifter till den som är ansvarig för hund & betalning
Kunduppgifter *
Namn, adress och telnr
Mobiltel *
Övrig kontaktinformation
Resmål, adress & kontaktinfo *
Namn och telnummer till annan kontaktperson *
Kontaktuppgifter till en eller flera personer som INTE är med på din resa. Ex. släkting, granne, annan hundvakt el dyl. Detta används om något händer dig/er under tiden som hunden är hos oss
Mobiltel till den som lämnar hunden
Om annan person än kund. O B S !! Denna person måste var mycket väl informerad om hur viktigt det är att hålla överenskommen tid och INTE parkera på vår gårdsplan för tidigt!!
Mobiltel till den som hämtar hunden
Om annan person än kund. O B S !! Denna person måste var mycket väl informerad om hur viktigt det är att hålla överenskommen tid och INTE parkera på vår gårdsplan för tidigt!
Kontaktuppgifter till ägare
Om ägare är annan person än kund.
Pensionatsperiod
Datum och överenskomna tider för hämtning och lämning kan endast fyllas i efter din förfrågan är godkänd och besvarad av MM Hund
Datum & tider har via mail bekräftats och godkänts av MM Hund *
De tider du som kund skriver in här MÅSTE vara godkända av MM Hund, för att det inte skall bli tidskrockar med andra kunder eller aktiviteter.
Required
Hundens inlämningsdag, inkl klockslag *
Datum och klockslag skall vara godkända av MM Hund. Skriv datum & TIM:MIN
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Hundens hämtningsdag, inkl klockslag *
Datum och klockslag skall vara godkända av MM Hund. Skriv datum & TIM:MIN
MM
/
DD
/
YYYY
Time
:
Överenskomna tider *
Det är oerhört viktigt att du som kund håller överenskomna tider. Att komma för tidigt eller för sent accepteras inte och du som kund kan debiteras för de följder som kan inträffa. Kan du som kund inte komma enligt överenskommen tid, skall detta meddelas skyndsamt! Detta gäller även om du överlåter åt annan person att lämna eller hämta hunden.
Required
Betalning och avtalsvillkor
Betalning sker i förskott till Plusgiro 155 19 70-5 och skall vara MM Hund tillhanda inom 10 dagar från bekräftelse är mailad med hundens kostnad från MM Hund. På inbetalningen skall hundens namn samt pensionatsperiod anges.
Vid inbetalning av Pensionatskostnaden godkänner du som kund avtalsvillkoren. Avtalsvillkor finns på www.mmhund.se
EJ KONTANT BETALNING!
Inbetald summa *
Prislista, se www.mmhund.se
Inbetalningsdatum *
Vid inbetalning av Pensionatskostnaden godkänner du som kund avtalsvillkoren.
MM
/
DD
/
YYYY
Avtalsvillkor *
Avtalsvillkor, samt bilaga 1, finns på hemsidan www.mmhund.se Vid inbetalning av Pensionatskostnaden godkänner du som kund avtalsvillkoren
Required
Datum och namn *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy